>Държавна опера Бургасул. Климент Охридски N20 коментара за Държавна опера

...
>Държавна опера Бургасул. Климент Охридски N20 коментара за Държавна опера
Коментари Харесай

Танцова школа Estrella празнува рожден ден с голям шоу-спектакъл, ще участва Криско

> Държавна опера Бургасул. " Климент Охридски " N2

0 коментара за Държавна опера Бургас Събития в обекта:Легендата19:00/29.11.2018Танцова школа " Еstrella " ще означи своя 10-годишен празник със зрелищен шоу-спектакъл на 14-ти декември от 19.00 часа в залата на Държавна опера-Бургас. В спектакъла " Това е нашият живот " специфичен посетител ще бъде обичаният на младежите реализатор - Криско.

Над 100 деца на танцовата школа ще излязат на сцената, с цел да показват едно динамично шоу със тон, светлина и театрални резултати. Близо 2 часа феновете ще се насладят на съвременен балет и истински хореографии, както и осъществявания на посетители на спектакъла - Лидия Стаматова и Весо, добре познати на българската аудитория с най-новия си шлагер " Избирам теб ".

Водещи на спектакъла ще бъдат възпитаничките на школата Лидия, Ирина и Валя.

Невероятното преживяване на публиката ще бъде обезпечено от най-хубавите хореографии в последните години, спечелили оценки и награди на интернационалните и национални състезания, Криско в една нова светлина, като част от взаимния план, доста образни и звукови резултати.

Танцовата школа " Еstrella " е основана преди 10 години. Неин създател, началник, хореограф и абстрактен мотор е Олга Димитрова. В нея се учат разнообразни модерни танцови техники за деца на възраст от 5 до 18 години.

За 10 години над 700 са танцьорите минали през школата, която трансформира танца в събитие в живота на младежите в Бургас. Те вземат участие в разнообразни общински прояви, благотворителни концерти, фестивали, музикални стратегии и в доста учебни изяви. Възпитаници на " Еstrella " са лауреати и носители на Гран при на национални и интернационалните състезания.

Елате на 14-и декември в залата на Държавна опера-Бургас, с цел да изживеем дружно, празника на танцовата школа.

Билети за концерта можете да закупите на касата на бургаската опера.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР