Държавите от G7 стартират ново световно инфраструктурно и инвестиционно партньорство,

...
Държавите от G7 стартират ново световно инфраструктурно и инвестиционно партньорство,
Коментари Харесай

Великите сили с ключово решение за Русия

Държавите от G7 започват ново международно инфраструктурно и капиталово партньорство, предопределено да укрепи международната стопанска система и веригите за доставки, обявиха от Белия дом.

„ Президентът Байдън и други водачи на G7 публично започват Глобално партньорство за инфраструктура и вложения, което ще осъществя революционни планове за запълване на инфраструктурните пропуски в разрастващите се страни, подсилване на международната стопанска система и вериги за доставки и поощряване на ползите на националната сигурност на Съединени американски щати “, написа в изказване на американската администрация.

Очаква се президентът Байдън и други водачи на общността на G7 да създадат публично известие за стартирането на тази самодейност в най-близко бъдеще.

Според информацията на администрацията, Съединени американски щати в границите на новия план имат намерение да отделят 200 милиарда $ за развиване на световната инфраструктура до 2027 година, а дружно с сътрудниците от Г-7 - 600 милиарда $.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР