Държавите от Европейския съюз трябва да синхронизират въвеждането на ваксинационни

...
Държавите от Европейския съюз трябва да синхронизират въвеждането на ваксинационни
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: В ЕС може да се наложат още ограничения и да се синхронизира ваксинирането

Държавите от Европейския съюз би трябвало да синхронизират въвеждането на имунизационни ограничения и може да се наложат спомагателни ограничавания , само че не би трябвало просто да затварят границите си, с цел да не стигнат случаите на COVID-19, съобщи в сряда ръководителят на Европейската комисия, оповестява " Ройтерс ".

" Общото затваряне на границите в тази обстановка няма смисъл ", разяснява Урсула фон дер Лайен в тирада пред Европейския парламент.

" Това вреди на действието на нашия обединен пазар и не е толкоз дейно, колкото целенасочените ограничения и по тази причина се нуждаем от общ метод за тестване, следене, пътешестване и граници . "

Today we present a new plan to step up the fight against:

Фон дер Лайен разяснява по-рано, че ", по-късно тя приветства самодейността на гръцкото държавно управление, позволяваща на имунизираните хора да пътуват свободно , и прикани за .

Тя изясни също, че забавянето на производството на имунизацията на Pfizer и всички планувани колета за първото тримесечие на 2021 година ще дойдат до края на март.

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел също не изключва опцията в Европейския съюз да се вкарат , позволяващи свободното пътешестване, което ще е налично единствено за имунизираните.

Изпълнителният орган на Европейски Съюз упорства държавите-членки да слагат цел за .
 Меркел заплаши със строги ограничения против ковид
Меркел заплаши със строги ограничения против ковид

Германия мисли да затвори граници
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР