Държавен фонд Земеделие уведомява всички кандидати за подпомагане по схемите

...
Държавен фонд Земеделие уведомява всички кандидати за подпомагане по схемите
Коментари Харесай

ДФ Земеделие: Започват кръстосаните проверки за Кампания 2022

Държавен фонд " Земеделие " уведомява всички претенденти за подкрепяне по схемите и ограниченията на директните заплащания, че от през днешния ден стартират кръстосаните инспекции на подадените заявки за подкрепяне за Кампания 2022, оповестяват на уеб страницата на ведомството.

В кръстосаните инспекции се включват всички заявки на аграрни стопани с декларирани площи. Ще бъдат тествани 1 176 209 аграрни имота с обща повърхност 3 876 192,68 хектара. Те са декларирани от 58 190 претенденти по схемите и ограниченията за повърхност. От Фонда напомнят, че подадените заявки по всички схеми и ограничения за Кампания 2022 са общо 96 643.

Проверките съставляват геопространствено съпоставяне на заявените от претендентите площи и наличните данни в профилираните регистри на Интегрираната система за администриране и надзор (ИСАК).

Съгласно член 14, алинея 7 от Наредба 5 от 27 февруари 2009 година за изискванията и реда за подаване на заявки по схеми и ограничения за директни заплащания, не се одобряват претенции за отдръпване на заявки за подкрепяне или на части от тях в интервала на осъществяване на кръстосани инспекции на тези заявки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР