Държавата подлага на репресия наши кандидати за кметове и общински

...
Държавата подлага на репресия наши кандидати за кметове и общински
Коментари Харесай

БСП: Държавата репресира наши представители и симпатизанти


Държавата подлага на принуда наши претенденти за кметове и общински съветници в страната. Застъпници получават предизвестия за уволнения, претенденти за общински съветници - също. Уволнена дисциплинарно е учителка в детска градина, тъй като е член на Българска социалистическа партия. Това заяви по време на брифинг в Народно събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Тя се обърна към всички хора, които се усещат застрашени след изборите с думите: „ Моля, подавайте всеки сигнал при нас. Ние ще ви защитим по всевъзможен начин, с които разполагаме. Ще защитим всеки “.

„ Освен това сигнализираме всички посланици в България за метода на осъществяване на изборите и всички последвали репресии. Това не може да продължава повече! “, безапелационна бе Нинова

Тя добави, че всички, които желаят свободно да показват волята си и да живеят в народна власт в страната, да се опълчват на този модел. Положението към този момент е нетърпимо. Ще продължим да изнасяме информация за сходни случаи “, увери водачът на Българска социалистическа партия.

Кандидат-кметът за град Ловеч Радина Банкова съобщи, че била известена, че има големи отговорности към Национална агенция за приходите, след което И е бил натрапен запор на сметките. „ Бях използвана политически. Нямам неплатени отговорности към страната. Моята компания се занимава с експорт и се стремя да съм правилна със чиновниците си. Всичко, което ми се случи е без съображение. Надявам се органите на Национална агенция за приходите да ревизират случая и да издадат действително уверение, с цел да може компанията ми да продължи да работи “, разяснява тя.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР