Държавата-окупатор Русия се готви за офанзива срещу Украйна около 24

...
Държавата-окупатор Русия се готви за офанзива срещу Украйна около 24
Коментари Харесай

Алексей Данилов: Русия ще атакува на 24 февруари, Путин е наредил да бъде окупиран цял Донбас

" Държавата-окупатор Русия се готви за атака против Украйна към 24 февруари и ще се опита да нападна в някаква посока. Кремълският деспот Владимир Путин си е сложил за цел съветските войски да завладяват изцяло Донецка и Луганска област. Врагът не съумя да превземе Киев и цялата страна и към този момент стартира да осъзнава невъзможността да осъществя своите " задания ". Това съобщи в секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Алексей Данилов.
 
Той сподели, че Русия обича знаковите дати, тъй че окупаторите могат да преминат в нова атака до 24 февруари - годишнината от пълномащабна военна инвазия в Украйна.
 
Според Данилов Москва, която се провали в проектите си да окупира Украйна, да превземе Киев и да смъкна украинските управляващи, ще се опита да нападна в едно направление. Въоръжените сили на Украйна обаче ще бъдат подготвени за това. " Те се приготвят. Знаете, че това е страна, която обича да свързва дейностите си с разнообразни дати. По едно време честваха раждането на Ленин, по-късно гибелта му – това са били празници ", напомня секретарят на СНС на Украйна. 
 
" 24 февруари. Идва годишнината от тези събития(руската инвазия в Украйна преди година, бел. ред.). Няма с какво толкоз да се похвалят, тъй като с изключение на обстоятелството, че терористите завзеха АЕЦ " Запорожие ", и избрана територия, която към момента е под съветска окупация (но ние несъмнено ще я освободим), няма какво да отчетат като осъществяване на проектите, които си бяха съставили. Превземане на Киев, промяната на режима... Спомняте ли си? ", отбелязва Алексей Данилов. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР