Държавата обяви война на спекулата. Министърът на икономиката и индустрията

...
Държавата обяви война на спекулата. Министърът на икономиката и индустрията
Коментари Харесай

Къде е най-евтиният бензин в България

Държавата разгласи война на спекулата. Министърът на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова подреди на две комисии- да изготвят проект за непоколебим надзор за недопускане на изкуствено завишаване на цените след влизане в действие на антикризисните ограничения от държавното управление.

Постоянно растящите цени на горива и подозренията за далавера на пазара на плодове, зеленчуци и месо обаче в допълнение изострят напрежението. Къде е най-евтиният бензин у нас и кой спекулира с цените на храните.

Специално приложение демонстрира на потребителите къде е най-ниската цена на бензина за деня. То ще може да се употребява на така наречен " умни бензиностанции ". Също по този начин е налице и алтернатива за издаване на фактура. Приложението е обвързвано със системата на Национална агенция за приходите и при изписване на БУЛСТАТ на компанията излизат нейните данни. Следва зареждане. Ако такова не бъде осъществено, системата връща парите. " Измислено е налично за всички консуматори и е доста елементарно. Това е бъдещето към този момент и човешкият фактор ще бъде понижен ", споделят експерти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР