Държавата не взема никакви мерки за сигурността на регион София-област.

...
Държавата не взема никакви мерки за сигурността на регион София-област.
Коментари Харесай

Ген. Василев: Създаваме една прослойка хора, които директно газят закона

Държавата не взема никакви ограничения за сигурността на район София-област. Това съобщи в студиото на „ Тази събота " някогашният началник на полицията ген. Васил Василев по отношение на нападението над униформени в Ихтиман и последвалата акция там.

„ Преди една години е имало също подобен случай, в който ромите са счупили коли на Министерство на вътрешните работи - камъни, тояги... В коя страна полицията е подложена на такива издевателства? 20 и толкоз години сътворяваме една каста хора, които непосредствено газят закона - не заплащат налози, не заплащат ток, женят се на 10-12 години, имат лично правораздаване, строят противозаконни здания ", разяснява генералът, който напомни, че е бил шеф и на ОДМВР-София.

Той беше безапелационен, че би трябвало да има същинско господство на закона и „ при първата противозаконна лопата да идва страната, да споделя „ няма да строиш " и да ти взема лопатата ".

По отношение на видеото с подигравка със арестуван в РУ-Ихтиман, Василев съобщи, че би проучил случая и би санкционирал забърканите, само че не би прибегнал до уволнения, „ тъй като това ще е победа на тези, които са против закона ".

Във връзка с разследваното прекъсване от КАТ на кола на НСО с първата дама в нея, генералът разяснява, че при осъществено нарушаване и гардовете на властта би трябвало да бъдат спирани.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР