Държавата не толерира такива действия има законов път за решаването

...
Държавата не толерира такива действия има законов път за решаването
Коментари Харесай

МВР за погрома в столично заведение: Не е нормално през 2019 г. нещата да се решават по този начин

Държавата не толерира такива дейности има законов път за решаването на проблеми, уточни Ивайло Иванов
„ Министерство на вътрешните работи и управлението на страната няма да позволен и няма да толерират такива дейности. Тези времена са окончателно отминали. При неразрешени бизнес връзки има законов ред и съд. По този метод няма да стане. Държавата ще отговори със всички вероятни средства, които ѝ разрешава законът. Това е неприемливо “. Това съобщи на брифинг в Министерски съвет основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов във връзка вандалската демонстрация в столично заведение от нощес.

„ Не е обикновено през 2019 година да се вземат решение нещата по този метод “, безапелационен бе той

Той заяви, че трима от шестимата причинители са открити. Единият е арестуван, а полицията е на адресите на другите двама. Един от тях е и престъпно проявен. Задържан е и бизнес сътрудник на притежателя на заведението. Причината да поръча погрома в заведението е спор сред двамата за общ бизнес.

Очаква се до края на деня да бъдат арестувани всички причинители. „ След като съберем всички нужни доказателства, ще докладваме на прокуратурата и до края на деня ще има повдигнати обвинявания “, уточни още Ивайло Иванов

„ Факт е, че не са подали сигнал, тъй като не са желали да се намеси Министерство на вътрешните работи и страната “, счита още основният секретар.

Лично министър председателят Борисов е наредил бърза реакция от страна на полицията.

Премиерът Бойко Борисов подреди полицията да предприеме бързи дейности, с цел да откри всички причинители на погрома в столично заведение. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР