Държавата е инвестирала много в мен. Започнах да работя на

...
Държавата е инвестирала много в мен. Започнах да работя на
Коментари Харесай

Икономическият министър разказа за живота си досега

Държавата е вложила доста в мен. Започнах да работя на 18 години, като чиновник по предпечатна подготовка, а от 23 започнах да работя в общинската администрация, сподели икономическият министър Емил Караниколов по Нова ТВ. " Аз съм специалист и не съм привързан с никоя партия ", уточни още събеседникът на медията. " Предложи ме Волен Сидеров. Ние се познаваме, а другояче аз съм работил най-вече с ГЕРБ ", уточни още гостът в студиото.

" Премиерът Бойко Борисов ме одобри добре, ние се познаваме още от Столичната община ", разясни министърът. Относно покупко-продажбите за приватизация на Дипломатическия клуб в Горна баня и " Булгартабак " министърът уточни, че не познава нито Делян Пеевски, нито Цветан Василев. Припомняме, че той беше началник на Агенцията за приватизация.

Според него спадът в непознатите вложения е привързан с политическата неустойчивост. " Ние чакаме растеж на вложенията с три %. Ние считаме да облекчим процедурите и ще усъвършенстваме периодите и финансовите разноски ", сподели Караниколов. Основните проблеми на приватизацията бяха работническо-мениджърските сдружения, които са получавали по-добри условия за пазаруването на държавните компании, както и анексите към договорите, сподели още министърът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР