Дарителски кутии ще има на днешната футболна среща между „Берое”

...
Дарителски кутии ще има на днешната футболна среща между „Берое”
Коментари Харесай

“Берое” подкрепя Мая

Дарителски кутии ще има на днешната футболна среща сред „ Берое” (Стара Загора) и „ Левски” (София). Мачът ще се състои от 17:30 часа на стадион „ Берое”.
Две от дарителските кутии ще са сложени на входа за почитатели, а една ще има на ВИП входа. След края на срещата кутиите ще бъдат преместени на изходите.
“ВСИЧКИ ЗАЕДНО ЗА МАЯ! САМО БЕРОЕ! ЕДИН ГРАД, ЕДИН ОТБОР!”, приканват от страницата “Да помогнем на БЕБЕ МАЯ” в обществената мрежа и благодарят на момчетата от Националния почитател клуб " Берое " ZARA BOYS и на футболистите от " Берое ", че застават до Мая.
Тази седмица футболната легенда Христо Стоичков подари паричната си награда за званието Почетен жител на Стара Загора за лекуването на момиченцето.
Голям интерес имаше и към благотворителния базар на 13 и 14 декември в Регионална библиотека “Захарий Княжески”, времето за който беше удължавано, с цел да го посетят всички искащи.
В неделя от 16 часа ще има благотворителен базар в общинската спортна зала, предоставена безплатно от община Стара Загора. От 18 часа стартира благотворителният концерт на клуба за спортни танци “Меджик Степ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР