Дарислав Николов е най-новият шампион в кралската класа на Интерактив

...
Дарислав Николов е най-новият шампион в кралската класа на Интерактив
Коментари Харесай

Дарислав Николов е новият шампион в кралската класа на Интерактив тенис


Дарислав Николов е най-новият първенец в кралската класа на Интерактив тенис. Той завоюва оспорвания край при напредналите в Петия вечерен шампионат „ Лото “, като победи Камен Новиков с 2:0 сета (4:1, 4:2). Двубоят на Централния корт на Националния тенис център се очакваше с огромен интерес, защото Камен имаше два изгубени финала през тази година, а Дарислав е част от новото надарено потомство в ИТЛ. Младокът завоюва борбата за купата с по-добра игра, с по-малко непредизвикани неточности и забележително хладнокръвие в напрегнатите моменти. Запис на финала можете да видите във Facebook страницата на Интерактив тенис.

- Чувствах се чудесно на корта и бях много убеден, - сподели след края на дуела Дарислав. – Не се тормозя от опитни играчи, тъй като като дребен упражнявах, а от две години още веднъж се върнах към тениса. Когато играя на точки се вцепенявам и съм под стрес, само че в този край съумях да пренебрегвам това възприятие и се успокоих. Доволен съм, макар че ще би трябвало още да работя върху душeвността си. Сервисът ми влизаше и направих много уинъри. Очаквах, че Камен ще вземе втория сет, само че съумях да се активизирам, резервирах хладнокръвие и го завоювах. Това беше вторият ми шампионат в ИТЛ и се надявам да играя в лигата по-често. Следващата седмица ще вземам участие в първия Мастърс на Интерактив тенис за 2018-та. Искам отново да взема купата, да се изправя против по-добри съперници и да има оспорвани мачове. Очаквам душeвността ми да е по-добра и играта ми да се усъвършенства.

В момента за Лото София Мастърс 2018 са записани 97 дилетанти от София. Крайният период за поръчка за присъединяване е през днешния ден, а съгласно уредниците броят на играчите в конкуренцията ще надвиши 100. Ако имате предпочитание да се включите в шампионата, можете да го извършите на уеб страницата на Интерактив тенис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР