Дарина Павлова прекара няколко звездни дни в Пунта Кана, Доминикана,

...
Дарина Павлова прекара няколко звездни дни в Пунта Кана, Доминикана,
Коментари Харесай

Дарина Павлова на филмовия фестивал Кана Дорада - slava.bg

Дарина Павлова прекара няколко звездни дни в Пунта Кана, Доминикана, където е специфичен посетител на филмовия фестивал “Кана Дорада”.

Събитието се прави за първи път, а негов ръководител е Ави Лернер, притежател на “Ню Бояна филм”. Дарина Павлова, с която той е непосредствен другар, участва на всички събития от програмата на феста.

Всеки път, стъпвайки на аления килим, брюнетката впечатляваше с визията си. Тя бе избрала четири тоалета, с които се открои под светлините на прожекторите и притегли погледите към себе си.

За първата вечер тя бе избрала къса черна рокля с паднало рамо, която бе обсипана с проблясващи от светлината на фотографските светкавици пайети. Завършвайки външния си тип, тя се бе спряла на обувки на висок ток в звук, който имаха забавни претекстове от камъни в предната си част. Аксесоарите ѝ се състояха от нежни висящи обеци с перки, кореспондиращи с гривната на ръката ѝ, както и внимателно колие.

За второто мероприятие тя дойде в изящна бяла рокля от дантела с флорални претекстове, която бе декоративно пристегната под бюста и в талията. Полупрозрачната дреха, съчетана с дълги висящи обеци и гривна с камъни, бързо се трансформира в център на вниманието.
Но най-хубавото Дарина бе оставила за най-после. В последната вечер на фестивала, тя се появи с облекло, което остави присъстващите без мирис. Бляскавата полупрозрачна рокля, която, макар подплатата си, разкриваше огромна част от тялото ѝ, можеше да се съпостави със "златен водопад ". Множеството фините ленти, падащи към земята, създаваха усещане за пръски вода, стичащи се по плътта ѝ.

"Беше чест и наслаждение да бъда част от борда на шефовете на това първо издание, измежду невероятни хора и другари. Голямо благодаря на всички, които вложиха сърцето и труда си, за това фантастично събитие! ", гласи посланието към изложба от изображения, разкриващи последната вечер на фестивала, които Павлова показа в своя Инстаграм акаунт.

След като "Cana Dorada " публично завърши, тя отпътува за горещия Маями, Флорида, откъдето показа със своите почитатели в обществената мрежа видео клипове и фотоси.

На третия ден от “Кана Дорада” Дарина Павлова театралничи пред фотографите с ултракъса блестяща рокля със мощно изрязано деколте. Тя разгласява фрагменти от всичките си изяви в профила си в инстаграм.

Снимки: Инстаграм

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР