ДАНС и прокуратурата си свършиха работата. Аз зная много неща

...
ДАНС и прокуратурата си свършиха работата. Аз зная много неща
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Модернизирането на българската армия вероятно притеснява някого

" ДАНС и прокуратурата си свършиха работата. Аз зная доста неща от доста време, не съм вдигал звук, с цел да не преча на следствието. Всеки, който се е заел да работи за непозната страна би трябвало да си понесе наказването. Една страна, в случай че няма служби за сигурност няма по какъв начин да лови непознатите . Трудно може да се каже, че са изнесли сериозна информация. Повечето от информацията е обществена. Причината за този шпионаж съгласно мен е, че последните четири години българската войска стартира да се модернизира и да става по-силна. Вероятно тормози някого. " Това сподели вицепремиерът и министър на защитата в предизборно изявление по bTV.
" бе асистент в една от дирекциите на МО. Да, той бе награден от мен. Военнослужещите се награждават, когато имат дълга работа и без забележки. Аз не съм работил директно с него. Разбрах, че този случай е под наблюдаване към този момент над шест месеца. Знам доста неща и то от доста време, само че в никакъв случай не съм вдигал звук, с цел да не пречим на службите и следствието. Всеки един, който работи за непозната страна, би трябвало да си получи заслуженото. ", добави още той. 
По думите му " в локдаун протича по един необикновен метод. За първи път се случва такова нещо в България, само че каквото –това! Ние към този момент сме оповестили нашите цели. Те са ясни – приходи, семейство, сигурност. Когато говорехме за минимална пенсия от 300 лв. никой не вярваше, че ще се случи, само че ние го направихме. Разбира се въпреки всичко това е заслуга на цялото общество. "  
" Кампанията е към своя край. Защо да се връщаме първоначално й? Раздялата със се наложи, тъй като такова беше мнението, настроението и гласуването на близо на 85% от нашите членове и структури. Това бе тяхно предпочитание и ние го изпълнихме ", разяснява още  Каракачанов.
От своя страна водачът на партия " ВОЛЯ " съобщи, че когато влезе в новото Народно заседание " ще изхвърли си ": " Не поради делото, което имам, а тъй като съм основател на референдум, че този имунитет е неправилен и не може политиците да имат повече привилегии от останалите българи. "
" Обединихме се с Валери Симеонов, тъй като има мощни позиции. От НФСБ вършат мощна акция. Ние приехме техните точки, те одобриха нашите. Това е обединяване на патриотичния избор в България.  Мисля, че ние ще сме изненадата на тези избори. Считам, че след изборите ще има едно устойчиво държавно управление ", предвижда Марешки.
Той добави, че досега акцията му е излязла към 500-600 хиляди лв., само че с Валери Симеонов разделят разноските.
" Да, имам скъпи коли. Аз съм богат човек. Със сигурност през последните четири години станах по-богат, тъй като компаниите ми работят сполучливо. За благополучие и двамата ми бизнеса работят в пандемията. ", добави още Веселин Марешки. 
Лидерът на партия " " изрази убеденост, че ще влезе в идващия парламент. 
" Виждам по какъв начин самият интерес към нас пораства и хората питат за среща. Някакви обединения и водачи може да се назовават патриоти, само че не виждам нищо патриотично в това, което са създали. ", сподели още той.
Костадинов съобщи, че партията му не се финансира от непозната страна: " Тези клюки се пускат от други, които получават такова финансиране. "
В коментар за шпионския скандал Костадинов съобщи: " Американски сътрудници се вършат, че ловят съветски сътрудници. Няма човек в страната, който да има вяра и мисли, че това което беше казано е нещо, което дава отговор на истината. В 21 век 6  души ще шпионират модернизацията на българката войска - модернизацията на нещо, което съвсем не съществува. Един фиктивен скандал, за който ще плащаме всички, ще ни коства доста пари в Страсбург. "
" България би трябвало да гледа себе си, вълнуваме това, че плащаме огромни суми за опазване на здравето, получава все по-голямо финансиране, а резултатите са все по-трагични. Тези ограничения убиват освен стопанската система, само че и нацията и страната. Ако " Възраждане " управляваше нямаше да има ограничения, а НОЩ щеше да бъде разхлабен. ЕС в таз си форма съставлява опасност за европейската цивилизация. ", съобщи още Костадин Костадинов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР