Дано следващите избори донесат повече сигурност, надежда и единениеПредседателят на

...
Дано следващите избори донесат повече сигурност, надежда и единениеПредседателят на
Коментари Харесай

Вежди Рашидов закри 48-ото НС: Колеги, така до кога?


Дано идващите избори донесат повече сигурност, вяра и единство

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов закри 48-ото Народно заседание (НС), като преди този момент направи послание към депутатите.   

„ Прекрачих това Народно събрание като най-възрастният национален визиите, с вяра след серия викове, обиди, опълчване, да намерим съгласие и баланс сред мечтаното. В първите мигове стана магията. Но уви, илюзията бе къса ”, прочувствен бе той.

И означи, че се стигнало до позната антиутопия - гласувания, прегласувания, почивки.. Колеги, по този начин до по кое време?, попита отново той.

И прикани депутатите - да успокоим пристрастеностите, да създадем успокоение и баланс в обществото,  да върнем от пътя на отрицанието на пътя на съзиданието.

„ Някога и аз се втурнах, подготвен да трансформирам и сътворявам с вяра да обърна света. Строих, реставрирах, антики, дни и нощи да запазим спокойствието и границата си до през днешния ден. Зная, че в политиката посрещат с цветя и изпращат с камъни, всеки от нас ще заплати тази цена, само че ние сме длъжни да запазим фантазиите си, длъжни сме да подтиснем пристрастеностите си и да забравим за сметките, да забравим за рейтингите и да помислим какво остава след нас на тази земя ”, уточни Рашидов. „ Апелирам към всички вас - вижте хората, които са ви издигнали, замислете се и вложете разсъдък в бъдещето, тъй като народът чака резултати от нас ”, сподели той.

„ Моля се идващите избори да донесат на България повече сигурност, повече вяра и повече единство. Дано утрото е по-мъдро от вечерта, народът ни заслужава това ”, съобщи Вежди Рашидов и удари последния звънец на това Народно заседание.

В началото на съвещанието Рашидов подари за спомен на всеки народен представител афиш със фотосите на всички 240 народни представители от 48-ото Народно събрание. Свитъците бяха почтително подредени на местата на народните представители и до пултовете за гласоподаване.

„ Благодаря на господин Петър Кънев за свитъците, които ни ги напечата в неговата печатница гратис ”, издаде Рашидов, а залата го приветства с овации.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР