„Дано Бог опази България и българската телевизионна аудитория от ефирната

...
„Дано Бог опази България и българската телевизионна аудитория от ефирната
Коментари Харесай

Военният министър: Положението е Говорит Масква! Огнян Минчев му отговаря: Така ще е докато не я спрем да говори!

„ Дано Бог опази България и българската телевизионна публика от ефирната и нафталинова " експертиза " в региона на защитата и сигурността!
Защото ситуацията е: Говорит Масква! “ Това написана стената си във фуйсбук военният министър Драгомир Заков, без да излиза наяве, какво тъкмо е предизвикало реакцията му.

Малко по-късно политологът Огнян Минчев отговори на опасенията му:

„ Г-н министър, Бог ни е дал разсъдък, дарба да разграничаваме положително от зло и дарба да се самоорганизираме като общество. Дайте да го създадем. Масква гаварит, тъй като си заплаща за медиите с нашите пари - посредством Лукоил и Газпром. Дайте да пропъдим тези монополисти на българския пазар. Нека да заставим - посредством закони - медиите да подсигуряват самостоятелност и плурализъм. Да отидем в медиите и да приказваме - по този начин както съветските мекерета вървят и приказват по пет пъти дневно и не можеш да им затвориш устата. Господ дава, само че в кошара не вкарва. Знаете ли, че началниците на обществената медийна регулация в България са почитатели на Дугин и на Путин? Назначени са от Румен Радев. Кой подари на Радев втори мандат, в случай, че имаше заслужен конкурент - проф. Герджиков, наклеветен, че е " гербаджия ". Е, като е " гербаджия " - в този момент да си блъскаме главите в назанченията на Решетниковата прислуга... Гаварит Масква - до момента в който не я спрем да приказва. През 1989 година външният свят прогони Масква да не приказва принудително у нас и в цяла източна Европа. Ние за какво отново я пуснахме? Защото не знаем, че независимост има единствено този, който е подготвен да я охранява. “
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР