Данна нажежи страстите до червено в Инстаграм, пускайки свой фотос,

...
Данна нажежи страстите до червено в Инстаграм, пускайки свой фотос,
Коментари Харесай

Данна прикова погледите в себе си с екстравагантен тоалет на Слънчака

Данна нажежи пристрастеностите до алено в Инстаграм, пускайки собствен фотос, който сграбчи вниманието на почитателите ѝ. Красивата певица театралничи с много ексцентричен тоалет, който се състои от изляцано черно боди и доста високи сребристи чизми на фино токче. Данна, която е едвам на 17 години, към този момент има много стабилен опит на музиканата сцена и знае, че за всяка певица визията е от главно значение в днешно време.

Виж още: Лас Вегас е в краката ѝ: Вижте красивата щерка на Мая и Магапаса

Тийн сензацията несъмнено съблюдава това предписание и се старае да е постоянно в топ форма, а тоалетите ѝ акцентират постоянно този факт. Младата певица е написала към фотографията: " Тя е отрова, само че е сладка ". Не знаем дали засяга себе си, само че почитателите ѝ са съгласни, съдейки от мненията към фотото.

Виж още: Червеното отново е на мода: Популярните българки, които върнаха цвета още веднъж в косите

17-годишната певица от време на време обаче буди притеснителни реакции, тъй като е много слабичка и точно това провокира остри диспути в мрежата, само че Данна не обръща внимание на тези мнения или най-малко не демонстрира, че ѝ пука изключително. " Вземи хапни малко ", " Ехееее, толкоз слаба

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР