Даниел Бачорски и професионално почистване Бонанза-Бачорски откриха гала вечерта на

...
Даниел Бачорски и професионално почистване Бонанза-Бачорски откриха гала вечерта на
Коментари Харесай

Ексклузивна мода и социална кауза за финал на Sofia Fashion Week AW 19/20


Даниел Бачорски и професионално разчистване Бонанза-Бачорски откриха церемония вечерта на Седмицата на модата с апел да запазим планетата ни чиста

Мария Силвестър, Симона Пейчева, Катеро Евро и самата Мария Бонева - уредник и режисьор на Sofia Fashion Week, дефилираха за идеята.

Атрактивни костюми и маски символизираха замърсяването по света и криеха самоличността на дамите на подиума до кулминационната точка.

Финалът бе величествен - Даниел Бачорски излезе на ръце с новоредената си щерка, а слогънът на стените в залата гласеше - “Чистотата на планетата зависи от нас”.

Модните дефилета бяха открити от неподражаемия Стоян Радичев и неговите елегантни и зашеметяващи рокли. Колекция Nirvana е следващият шедьовър на дизайнера, а залата избухна в бурни овации.

Bapa Kids Store превзеха сцената с най-забавното ревю от вечерта - с модели деца клиенти на марката, които показаха новите оферти на бутика.

Илия Георгиев, прочут като гласа на Биг Брадър, откри ревюто на италианския бранд Inside Us с къса тирада и облечен в модели на марката. Колекцията беше следващото странствуване из ексцентричното, особеното и запаметяващото се. Дамските и мъжки облекла за смелите бяха съпроводени от изобретателна мултимедия.

Арт шефът на Sofia Fashion Week Антон Узунов показа своята най-нова сбирка - Last Minute. Тя въплъщава креативния безпорядък на дизайнера и марката Antony Langountin, въплътен в дамски дрехи, издържани в черно, бяло и атрактивни детайли от пера. Авторската хореография бе завършекът на представянето.

Грандиозният край бе предназначен за Hrisima Fashion и дизайнера Хрисимира Пърпалова. Елегантни женствени рокли, пресъздаващи мачиния свят на перата - индианският знак на свободата на духа, дефилираха под звуците на завладяваща мелодия.

За положителното насторение се погрижиха с музиката си Вирждиния Събева и Манал Ел Фейтури.

Партньорите от международния бранд за офис мебели на бъдещето Nurus, зарадваха един от гостите със специфичен подарък. Изтеглената щастливка бе Грети Гарсия - извънреден представител на Natura Bisse Barcelona за България.

По традиция последната вечер се радваше на извънреден интерес, зала EFE бе цялостна до оптималния си потенциал, а гостите са любуваха на блестящ край и същинско шоу по време на вечерта.

Всички посетители, модели и дизайнери се забавляваха до зори в перлата на нощтна София - Megami Club.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР