Дани и Алекс Петканови шокираха мрежата преди две седмици, като

...
Дани и Алекс Петканови шокираха мрежата преди две седмици, като
Коментари Харесай

Дани Петканов призна и за още една корекция, която си е направил

Дани и Алекс Петканови шокираха мрежата преди две седмици, като оповестиха, че са се подложили дружно на ринопластика. Оказва се, че Дани не се задоволил единствено с нов нос, а е пипнал и брадичката си. Репортерът е коригирал и хармонизирал долната част на лицето си, а това Дани показа в едно от видеата, в които споделят за измененията и процеса на възобновяване.

Виж още: Най-хубавата промяна: Половинката на BALLAN за възобновяване след раждането 

" Реших, че по този начин и по този начин лягам под ножа. Или ще го направя в този момент, или в никакъв случай ", аргументира се Петканов. Пластиката на брадичката с имплант е хирургическа намеса, при която се хармонизира долната част на лицето в региона на брадичката, а по този начин се възстановява формата и размера.

Много от почитателите на Петканов обаче го вземат на майтап, че става за смях, само че той приема всичко с комизъм и не се тормози от решението си и мнението на хората. Той даже показа колаж с Алън от " Двама мъже и половина ", тъй като много замязя точно на него след трансформацията си.

Припомняме, че Петканов има присадена коса и нови зъби, а Александра пък е със силикон и много разкрасителни процедури - филър в устните, скули, завършена брадичка.

Виж още: Всички пътища водят към Рим! Десита и Адам дружно във Вечния град

Изображение: https://www.instagram.com/daniell_petkanov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР