„Данъците си остават тези. Мощно инвестираме в образование, здравеопазване, спорт,

...
„Данъците си остават тези. Мощно инвестираме в образование, здравеопазване, спорт,
Коментари Харесай

Борисов: Данъците си остават тези

„ Данъците си остават тези. Мощно влагаме в обучение, опазване на здравето, спорт, просвета и археология. Ще продължим да вършим и инфраструктурата”, сподели министър-председателят Бойко Борисов, който участва на премиите за стопанска система за 2019 година на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България. „ Благодаря на всички вас, които със своята воля, деятелност и умения давате опция стопанската система да продължава да пораства “, обърна се министър председателят към присъстващите. Той означи, че в България се строят нови фабрики, а износът бележи близо 4% растеж, което е добре за бизнеса и за страната.

Според Борисов задлъжнялостта в международен мащаб като голям риск, изключително за по-малките страни. „ Затова деликатно и спестовно харчим “, означи министър председателят. Той подчертава върху средствата, които държавното управление отделя за инфраструктура. Борисов уточни редица планове, които трансформират позитивно образа на района, в който се построяват – автомагистралите Тракия, Хемус, Европа и Струма, обхода на София, околовръстните пътища на Пловдив и на Пазарджик. „ Работи се на цялостни обороти, с хиляди машини”, сподели той и добави, че става дума за големи обекти, каквито не са правени в никакъв случай.

Премиерът особено подчертава и на енергийната тематика. „ 30 години не се направи газопровод за диверсификация “, съобщи той и уточни газовите автомагистрали, в чието създаване се влага сега.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР