Дамян се запознава с майстора на четките покрай половинката си

...
Дамян се запознава с майстора на четките покрай половинката си
Коментари Харесай

Гей скандал: DJ Дамян в секс афера с гримьора Цецо Андреев

Дамян се среща с майстора на четките около половинката си Ваня. Фолкпевицата употребява услугите на Андреев, който в сектора се слави като най-хубавия и не инцидентно звезди като Гери-Никол, Тита, Мария, Преслава и други му се доверяват за външния си тип. В листата със звездни клиентки е и Ваня, а на фотосите на един от видеоклиповете й среща Цецо и Дамян, който е неразделно до нея и оказва помощ на музикалната й кариера.

Запознати споделят, че Цецо незабавно хвърлил око на мъжа на звездната си клиентка. Преди към месец му се отворила опция по време на запой с другари да разкрие възприятията си. Дамян се озовал в празнуващата компания, само че без Ваня, която не се чувствала добре и си останала у дома да почива. Под въздействието на алкохола Цецо първо седнал в скута на Дамян, а по-късно почнал да налита на целувки.

Свидетели издават, че първоначално Дамян бил очевидно обезпокоен и се дърпал, само че бързо му минало и нямал пробем от това, че известният гримьор хапе ушите и врата му. Тази преживелица отприщила и тайната им връзка, която се пази в цялостна загадка от половинката на Дамян.

Припомняме, че преди доста години, в раздара на кариерата си, се появиха клюки, че Дамян има алъш-вериш с Краля на фолка Азис. По-късно двамата направиха и дует, което породи още по-големи подозрения за връзките им. Топлите усеща с Цецо в този момент не изненадват никого, защото в светските среди са към този момент естествени тези секс извращения.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР