Дамски хор Тримонциум“ организира благотворителен Коледен концерт в подкрепа на

...
Дамски хор Тримонциум“ организира благотворителен Коледен концерт в подкрепа на
Коментари Харесай

Дамски хор пее за талантливата Джанет

Дамски хор „ Тримонциум “ провежда благотворителен Коледен концерт в поддръжка на Джанет Чавдарова от КСУ „ Олга Скобелева “. Спектакълът под патронажа на регионалния шеф Здравко Димитров ще се организира на 20 декември, четвъртък, от 18,30 часа в Камерната зала на Областната администрация.

Джанет е талантлива с невероятни гении. Тя е на 16 години и живее в Дома за деца към Комплекса за обществени услуги „ Олга Скобелева “ в Пловдив. Притежава изключителната заложба да рисува, също така танцува и сама управлява клуб по танци, а най-вече от всичко мечтае да учи актьорско майсторство. Джанет е ученичка в Национално учебно заведение за театрални и екранни изкуства в Пловдив.

„ За да усъвършенства своите умения тя би трябвало да премине курс за образование по изобразяване. За задачата са нужни финансови средства, каквито тя не има. Ето за какво нашият хор провежда коледния си концерт с благотворителната цел - да съберем нужните средства и да подпомогнем това надарено момиче да реализира своята фантазия. Надяваме се всички наши другари, които посетят концерта да се причислят към идеята ни, с цел да превърнем фантазията на Джанет в действителност “, приканват от Дамски хор „ Тримонциум “.

Концертът е със специфичното присъединяване на Мичо Димитров - цигулка

В програмата:
Дамски хор “Тримонциум ” Диригент Ваня Атанасова Клавирен акомпанимент Диана Кънева
Мичо Димитров - цигулка
Ирен Капеловска - пиано
София Мерджанова - сопран
Велислава Стоянова – пиано

Елиа Георгиева - цигулка Елица Йовчева - цигулка Цветелина Цветкова - виола Мирела Бойчева - пиано
Събитието ще бъде придружено от галерия на произведения на Джанет Чавдарова.

Вашата поддръжка може да извършите като закупите творба на Джанет Чавдарова, в кутия за дарения в залата или на банкова сметка:

IBAN BG03BPBI79241074457401 на Сдружение с нестопанска цел хор „ Тримонциум “, Пощенска Банка
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР