Дамите, които търсят най-лесния и плавен път към щастливата любов,

...
Дамите, които търсят най-лесния и плавен път към щастливата любов,
Коментари Харесай

Топ 3 на зодиите на мъже, с които не може да имате връзка

Дамите, които търсят най-лесния и равномерен път към щастливата обич, е целесъобразно да заобикалят обвързване с мъжете от 3 зодии. Според астролозите, с представителите на тези знаци е извънредно мъчно да се построи щастлива и дълготрайна връзка. Ето кои са те.
Риби
Мъжете Риби са просто тайната съставна част на нездравословните връзки. Мъжът от този знак в никакъв случай няма да поеме отговорност за грешките си. Той е извънредно прочувствен и прекомерно постоянно не съумява да се оправи с страстите си. Мъжът Риби в никакъв случай не е толкоз прочувствено зрял, колкото другите зодии и по тази причина е доста мъчно да се поддържа връзка с него.
 7 въпроса, които НЕ би трябвало да задавате на мъж 7 въпроса, които НЕ би трябвало да задавате на мъж
Мъжете постоянно са резервирани и потайни. Може би по тази причина дамите са любопитни да схванат какво си мислят. Това важи изключително за връзките. Т...
Дева
Мъжете Дева постоянно трансформират настроението си. Те са прочувствено нестабилни и бързо избухват. Търпението и разбирането постоянно са от първостепенно значение във всяка връзка, само че мъжете Дева са лишени от тези качества. Те са перфекционисти и постоянно желаят нещата да се случват по избран метод. И когато това не се случи, представителите на този знак стартират да драматизират.
Телец
Мъжът Телец е прочувствената диаметралност на мъжа Риби. Докато Рибите са прекомерно прочувствени, Телецът е податлив към прочувствена изолираност. Изглежда, че представителите на този знак живеят като роботи. Те са лоялни към сътрудниците си, само че прочувствената им недостижимост постоянно ще бъде най-големият им проблем.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР