Дами и господа от ФИФА, давайте веднага Златната топка на

...
Дами и господа от ФИФА, давайте веднага Златната топка на
Коментари Харесай

Велик Роналдо подари екипа си на дете в инвалидна количка, после би Русия

Дами и господа от ФИФА, давайте незабавно " Златната топка " на Кристиано Роналдо. Португалецът няма какво да направи повече тази година.

Кристиано покори Москва за ден. Той изведе Португалия в мач против Русия от групите за Купата на конфедерациите. Асът на Реал трогна всички на стадиона.

Той изведе детенце в инвалидна количка. След химна Роналдо подари горната част на спортния екип на момичето. Детето блестна от благополучие! Велик миг.

После обаме Роналдо не беше толкоз добър към руснаците. Той ги наказа с глава за триумфа 1:0. Португалецът се измъкна зад отбраната при центриране и вкара около неправилно излезлия вратар Акинфеев.

Иначе двата отбора изнесоха доста прекрасен мач, в който гостите имаха чистите положения. Руснаците пробваха цялостен напън, само че по този начин и не стигнаха до действителна опция.

Португалия към този момент има 6 точки и си обезпечи място на полуфинал. Довечера играе Мексико и Нова Зеландия. Ако американците победят предстоящо, в третия мач ще имат пряк конфликт с руснаците за второто място.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР