Дали заради съпругата си Меган Маркъл или защото наистина отношенията

...
Дали заради съпругата си Меган Маркъл или защото наистина отношенията
Коментари Харесай

Меган пак отдалечи Хари от кралското семейство

Дали поради брачната половинка си Меган Маркъл или тъй като в действителност връзките му с принц Уилям са обтегнати, принц Хари реши да не се включи в обичайното мероприятие Boxing Day shoot. В този ден членовете на кралското семейство се насочат на лов в Сандрингам.

Хари поддържа традицията в продължение на 20 години, само че тази той реши да не се причисли към по-големия си брат и татко си, написа OK Magazine.

Причината за следващ път да наруши кралските обичаи още веднъж се явява неговата годеница – Меган Маркъл.

37-годишната херцогиня е известна защитничка на животните. Някогашната актриса нееднократно се е обявявала против концепцията да се носи кожа, както и е изрично срещу развлеченията с животни, като лова.

Затова и Хари е предпочел да не разстройва брачната половинка си, изключително до момента в който чака тяхното първо дете и е решил да се откаже от фамилната традиция.

Източници оповестяват, че в кралското семейство към този момент се е появило неодобрение за това по какъв начин Меган въздейства на Хари. Мнозина смятат, че той от ден на ден се отдалечава от фамилията си и се трансформира, с цел да угоди на брачната половинка си.

Така Хари към този момент съумял отчасти да се причисли към вегетарианството и почнал да носи екологични марки облекла.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР