Дали циганите наистина ни казват истината, когато ни врачуват? И

...
Дали циганите наистина ни казват истината, когато ни врачуват? И
Коментари Харесай

Циганско гадание по датата на раждане - не можете да избягате от съдбата си

Дали ромите в действителност ни споделят истината, когато ни врачуват? И дава ли циганският хороскоп вярно пояснение на личността? Нека проверим!
За мен съответства доста тъкмо, даже по-точно от познатия хороскоп. Почти 100 % шлагер, това е всичко! За брачният партньор ми също съответствува! Същевременно ромите не знаят нищо за тези секрети познания, написа zajenata.bg.
Циганските зодии са толкоз красиви, поетични! Самият хороскоп е доста лиричен! Това се дължи на обстоятелството, че той не е записан от доста време, само че е минал от уста на уста, е считан за скрито познание.
Циганите са страхотни хора, известни със своето благосъстояние. Като цяло, циганките гледат на ръце, карти, благодарение на ножове. Но доста малко хора знаят, че имат и лична система от знаци, която дефинират ориста и особеностите на обещано лице по неговия рожден ден.
В циганския хороскоп има единствено 12 знака, всеки от които обгръща избран интервал от време. Нека да ги разгледаме:
Купа 21.01 - 19.02
Знак, който демонстрира човек, който се колебае и живее в дълги размисли, преди да направи някаква концепция действителност. Те са склонни да оставят нещата незавършени, без значение от обстоятелството, че при раждането те получават дара на изключителна автентичност и творчество.
Купите се усещат хармонично в връзките и мечтаят да създадат всичките си околни хора щастливи. Те имат доста шанс във всички сфери, само че все пак има доста купи, които харчат повече в сравнение с им го разрешават приходите. По отношение на здравето. Тук хората-купи се уморяват доста бързо. Внезапността може да докара до психическо и физическо безсилие или дефицит на въздух.
Качулка 20.02 - 20.03
Този знак във връзката с външния свят е доста мнителен, спокоен и сериозен. Специален подарък имат- да имат специфични и откровени другари, които са подготвени да им оказват помощ в потребност или да ги поддържат в моменти на тревога и прочувствена горест.
Качулките изпитват финансови усложнения постоянно, само че те бързо и елементарно ги вземат решение, защото те са необикновено съобразителни в своята трудова активност. По отношение на работата, те са решителни и предприемчиви.
За да останат здрави, Качулките се нуждаят от атмосфера на тишина и успокоение - единствено в този случай се усещат удобно. Ползата от това тялото им ще донесе гимнастика и масаж.
Кинжал 21.03 - 20.04
Красив удобен знак, който не губи време в размотаване, постоянно се придвижва бързо и вярно до задачата си. Кинжалите имат дарбата на интуицията, имат шанс в хазарта, елементарно печелят залози. Любители на конкуренцията и постоянно се стремят към постигането на своите цели, само че са склонни към импулсивни и от време на време нападателни дейности.
Кинжалите съвършено ръководят пари, те са невероятни админи. Много постоянно те имат същинско " желязо " здраве.
Венец 21.04 - 20.05
Венците - фенове на комфорта и лукса, имат вяра, че те се срещат единствено с най-хубавото, което има живота. В този случай те не са склонни да хвърлят пари напразно. Този знак е талантлив със специфичен подарък - непоколебимо неизменност. Венците са устойчиви до непримиримост, което от време на време може да провокира злост измежду другите, само че по-често - удивление от достиженията им. Очевидно се чака, че изгодите от тях ще паднат от небето, тъй че в работата си напредват и развиват собствен личен бизнес с огромна увереност, разпоредителност, в следствие постоянно води до триумф и персонален напредък. Често Венците откриват призванието си в развлекателната и стилната промишленост.
Те имат здравословно положение, за поддържането на което се нуждаят единствено от подобаваща и навременна отмора, след което могат почтено да кажат: " Имах добра отмора, в този момент мога да работя ".
Свещник 21.05 - 20.06
Фен на привързаности, другарство, познати и връзки, този знак в никакъв случай няма да покаже студено равнодушие към другите. Излъчващата топлота и искреност на светилника постоянно е обичана от хората към него и той доста добре знае това. Свещникът може да наподобява неегоистичен и великодушен, все пак е единствено тип.
Подаръкът на свещниците е просветеност. Те са интелигентни, което провокира удивление в другите.
Хората - свещници, преди да харчат пари, първо избират да спестят малко пари. Понякога жаждата за струпване в тях става прекомерно пресилена и свещниците рискуват да станат същински скъперници.
За поддържане на здравословна и физическа форма свещрите изискват придвижване и физика. натоварване, тъй че те се предлага да спортуват.
Колело 21.06 - 21.07
Под този знак се раждат хора, водени от страсти и импулсивност. Хората-колела са извънредно афективни, нестабилни, тъй че тяхната фина сензитивност може да докара до негативно качество - нараснала накърнимост.
Колелата са доста по-склонни към сънища и фантазии, в сравнение с към на практика дейности. Те са безмълвни бранители и " пазители ".
Хората-колела са надарени с огромна дарба да съсредоточат вниманието си. Крайното умеене и централизация им оказват помощ да се съсредоточат върху казуса, да поемат водеща роля в работата си и да имат висока продуктивност.
Независимо от това, противоположната страна на интензивната и дълготрайна централизация на вниманието, уморителни главоболия и мигрена. Промяната на типа активност, краткотрайното разфокусиране на вниманието и почивката ще спомогнат за поддържането на здравето.
Звезда 22.07 - 22.08
Завладяващите и очарователни Звезди се пробват да извлекат оптималната изгода от този естествен подарък. Превъзходството на нейното лъчение и съвсем магическият метод на битие са главните оръжия на хората - звезди против всички компликации и компликации по пътя.
Звездите са същински " късметлии ", дъщери на ориста. Късметът на този знак постоянно го съпровожда.
Що се отнася до здравето, уязвимата точка на Звездите е гръбначният дирек и ставите, които постоянно се подлагат на тежки товари, заради буйното предпочитание на хората, родени под този знак, да бъдат блестящи във всичко без изключение.
Камбана 23.08 - 22.09
Мекотата и милостта са натурален подарък на всички, които са родени под този знак. Притежавайки много реалистична визия за света и извънредно работливи персони, камбаните, доста постоянно имат забележителна тежест в обществото. Камбаните имат доста рядка дарба да слушат деликатно събеседника и да вършат градивни рецензии, макар че доста постоянно са прекомерно взискателни към другите.
Парите, които камбаните употребяват, е за се усещат уверени и предпазени и доста постоянно мислят дълго преди да създадат търговски покупко-продажби или да стартират договаряния.
Естествената природа и сърдечността на камбаните способстват в доста връзки за положително здраве, с цел да добавите в този миг физическо умерено натоварване, приятна и спокойна атмосфера, може би даже масаж.
Монета 23.09 - 22.10
Хората-монети са изцяло наясно по какъв начин да вземат решение всеки проблем в живота си, постоянно са затрупани с позитивни неща и непринудено го споделят с другите.
Разумните и рационални монети отдават огромно значение освен на душата, само че и на физическите качества на тези, с които те би трябвало да си взаимодействат.
Много от тези хора са предприемачи и бизнесмени, отлични в договарянията и имат положително възприятие за правдивост.
По отношение на здравето. Тук хората-монети не се нуждаят от препоръки, защото самите те са подготвени да го поддържат, като употребяват всички вероятни средства за това.
Даг (дълга кама) 23.10 - 21.11
Даг е даден на циганина като знак на края на юношеския интервал. Затова постоянно се свързва със гибелта на предишното и началото на нещо ново. Даг е интензивна схватливост. Под въздействието на този знак се раждат мистериозни и могъщи хора, с непреклонен и корав манталитет, които като предписание провокират всеобщо почитание. Даг са представители на аналитичното мислене, сензитивно възприемайки и забелязвайки всичко, което се случва към тях.
Те имат задоволително мощно здраве от раждането, само че в това време постоянно не се опасяват прекалено много.
Брадва 22.11 - 21.12
Знакът на хората е опасен. Те са безконечни " авантюристи ". Хората-брадви решително и самоуверено посрещат всеки нов ден, демонстрирайки неустоимия си блян към независимост във всичките си прояви.
Естественият подарък на брадвите е бърз и явен разум. Отличната просветеност, дружно с разумността и практичността, разрешават този знак да се усеща елементарно и умерено при всевъзможни условия и във всяка атмосфера.
Брадвите се смятат за надеждни хора.
Най-често, физически, те са доста мощни хора, макар че са малко склонни да злоупотребяват с вродената си устойчивост.
Подкова 22.12 - 20.01
Неконтролируемият възторг е привилегията и дарът на хората от този знак.
За подковите хора яркото усещане и най-високата активност на възприятията, предавани от тях, са доста присъщи. Подковите се считат за правилни и доста надеждни другари, постоянно подготвени да оказват помощ.
Подковите са непрекъснати, те постоянно се стремят да реализират безусловно съвършенство във всичко. В същото време тези хора нормално са безстрашни и доста смели хора, подготвени за доста, способни да рискуват живота си. Често подковите получават доста от живота си или губят повече.
Обикновено подковите са доста сполучливи в работата си, тъй като знаят по какъв начин да работят интензивно, без да вършат паузи, постоянно намират способи да осъществят личните си планове.
По отношение на здравето, най-слабото място на хората - подкови - венци и зъби, както и гръбнак.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР