Дали следващият iPhone ще дойде по-късно от обикновено заради коронавирусът?

...
Дали следващият iPhone ще дойде по-късно от обикновено заради коронавирусът?
Коментари Харесай

Коронавирусът забавя новия iPhone

Дали идващият iPhone ще пристигна по-късно от нормално поради коронавирусът? Според отдадени в сферата има риск от закъснение на производството на новия смарт телефон на Apple, чието показване се чака да е през есента.

Поради рестриктивните мерки за пътешестване до Китай, специалистите на Apple сега не са в положение да работят върху новото потомство iPhone, обявиха някогашни чиновници и специалисти на веригата за доставки пред Ройтерс.

През първите месеци на годината, преди началото на производството през лятото, процесите на монтаж на новите модели ще бъдат заложени в Китай при снабдители като Foxconn и ще бъдат изгладени последните неточности, по думите на двама някогашни чиновници на Apple. Въпреки че Apple работи и с други производители като Wistron, въвеждането на нови устройства нормално се работи във Foxconn, защото компанията е най-прогресивната, считат специалистите.

Foxconn, най-големият международен производител на електронни устройства в света, трябваше да забави възобновяването на огромните заводи за iPhone в Шенжен и Джънджоу, планувано за 10 февруари, след китайската Нова година поради " Ковид -19 ". Компанията чака да може да възобнови половината от китайското си произвеждане до края на февруари.

Foxconn разгласи в имейл, че компанията съблюдава всички законови практики за здраве и сигурност на чиновниците си в своите заводи, с цел да отбрани тяхното богатство, написа Bild.de. " В сходство с това ние подхождаме с нерешителност към използването на нашите проекти за произвеждане след почивката на всяко от нашите места в Китай ", съобщи доставчикът на Apple.

Първоначално от Apple не разясниха отчета. Въпреки това предходната седмица компанията разгласи, че в началото ориентираните цели за продажби през настоящото тримесечие не могат да бъдат реализирани поради епидемията на ковид.

Акциите на Apple набъбнаха с към 86% през 2019 година, надхвърляйки с 29% растежа на показателя S&P 500.

Apple завоюва повече от 142 милиарда $ от продажбите на iPhone през фискалната 2019 година Сега компанията ще се опита да подтиква търсенето, като се кани да предложи второ потомство на бюджетния „ SE ” модел. Стъпката идва на фона на другояче утихващата мотивация измежду купувачите да влагат огромни суми в новите смарт телефони на марката.

Миналият октомври Nikkei заяви, че Apple е поискала от своите снабдители да усилят производството на моделите от серията iPhone 11 с до 8 милиона единици, или с към 10%, под претекст, че търсенето на неотдавна пуснатите по това време версии на флагманския телефон нараства. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР