Дали ще ти изневерят, се оказва най-вълнуващият въпрос, що се

...
Дали ще ти изневерят, се оказва най-вълнуващият въпрос, що се
Коментари Харесай

Как да познаем неверника по външния му вид

Дали ще ти изневерят, се оказва най-вълнуващият въпрос, що се отнася до партньорските връзки в днешно време. Ставаме захласнати от страшните истории, които медиите излагат на нашето внимание всекидневно, а като прибавим и статистиките, картинката става кошмарна. Но има просто решение - по какъв начин да познаем неверника още по външния тип.

Лесно е да се каже на някой, просто да не се занимава с човек, на който няма доверие, само че не постоянно е толкоз просто.

Отнема време да изградиш връзка на доверие, а в случай че имаш неприятен опит е разбираемо да не можеш да се отпуснеш елементарно, доверявайки се напълно.

Според изследвания на университет в Канада, формата на лицето може да ни каже доста за характера на индивида.

Изследването открива, че както мъжете, по този начин и дамите с по-къси и по-широки лица, имат по-високи полови качества като цяло. Те също по този начин разкрили, че мъжете с най-широките лица имат по-високо либидо, което значи, че те са по-скоро " полово стимулирани ".

Оказва се, че този вид на лицето е сигнал за предстоящ погрешен сътрудник. Обяснението на учените е, че тези мъже имат повече тестостерон и са по-склонни към един тип „ доказване “ на мъжествеността си по този метод.

Въпреки всичко дали този резултат, на изследване над единствено 450 индивида, е задоволителен, с цел да му се доверим. Но може да го извършите, в случай че това ви успокоява, написа уеб сайтът Тrafficnews.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР