Дали съществува бизнес, при който в началото на седмицата да

...
Дали съществува бизнес, при който в началото на седмицата да
Коментари Харесай

Как да спечелим над 4 милиона, влагайки само 5.60лв

Дали съществува бизнес, при който при започване на седмицата да инвестирате 5,60 лева, а единствено няколко дни по-късно - в нейния край, тази минимална сума да ви донесе над 4 милиона лв. облага? Едва ли. Но тъкмо това действително е допустимо единствено в игрите на Българския състезателен тотализатор, като фантазията още веднъж се трансформира във факт - през днешния ден.

Джакпотът от 42-ия тираж на играта " Тото 2 - 6 от 49 " в размер на страхотните 4 300 000 лв. беше извоюван в неделя вечерта на 30 май. Късметлията е от град Добрич, като с право го назоваваме по този начин, тъй като е играл с един-единствен фиш за сумата от 5.60 лева, с попълнени четири колонки, плюс Тото Джокер. Благодарение на ориста, звездите или по-скоро на неговото неизменност и вяра за облага, от през днешния ден той ще е по-богат с точната сума от 4 240 814 лева, поради триумфа си да познае печелившата композиция от числата: 9, 12, 24, 29, 35 и 38. По този метод той се трансформира в следващия българин, заемащ почетното 116-то място в клуба на тото милионерите.

Джакпотът в най-обичаната числова игра започва с нови 2 000 000 лв. и се чака в четвъртък да доближи 2 150 000 лв.. Мечтайте, залагайте своите цифри и в никакъв случай не губете вяра, че шансът може да се усмихне и на вас!



Спорт тото - печелите Вие, печели и българския спорт!

* наличие на Спорт Тото
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР