Дали и за гърдите важи максимата „колкото повече, толкова повече”?

...
Дали и за гърдите важи максимата „колкото повече, толкова повече”?
Коментари Харесай

По-страстни ли са жените с малки гърди?

Дали и за гърдите важи максимата „ колкото повече, толкоз повече”? Зависи, кой какво търси в гърдите, дали единствено тях или и „ нещо друго”.

Всяка една жена има какво да даде на един мъж, освен гърди, само че въпреки всичко тематиката за по-страстните дами с по-малък бюст постоянно ще буди подозрения, отказване и приемане.

Може би истината на това изказване се крие в това, че дамата с дребни гърди бива по-старателна в леглото, с цел да отвлече вниманието на мъжа от гърдите й, написа beu.bg. Тя измисля способи, с които или да държи вниманието на мъжа по-далече от гърдите си (образно казано). Жената с дребни гърди става по-креативна, по-даваща и неизбежно по-страстна.Тя дава цялата си страст, с цел да впечатли един мъж, не постоянно подтикната от дребния си бюст, несъмнено.

Има логичност дамата с дребен бюст да е по-страстна. И също така дамите с дребни гърди имат доста преимущества – те наподобяват по-фини, по-млади. Най-важното е, че без значение дали дребни, огромни, междинни или големи, една жена си остава жена.

Тя може и има какво да даде и това е доста повече от гърди. Жената е най-съвършеното създание на природата без значение размера на чашката. Жената е естетика, деликатност, топлота, и, несъмнено пристрастеност, изпепеляваща, омайваща, бурна и същинска.

Ако дамата е провокативна, забавна и умна персона, тя ще завоюва мозъка и сърцето на избраника си, даже да не навира напращелите си "бомби " в лицето му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР