Дългото чакана свърши. Новият Opel Insignia Country Tourer, който беше

...
Дългото чакана свърши. Новият Opel Insignia Country Tourer, който беше
Коментари Харесай

Opel Insignia Country Tourer идва у нас на цени от 51 хил. лв.

Дългото чакана свърши. Новият Opel Insignia Country Tourer, който беше показан а автомобилното ревю във Франкфурт, към този момент ще може да се поръчва и у нас.

Новият Opel Insignia Country Tourer впечатлява с полезностите и качествата, присъщи за моделите Grand Sport и Sports Tourer. Той е необятен и доста по-лек от миналата версия с помощта на напълно новата градивна архитектура. Също по този начин, както може да се чака от един същински флагман, моделът предлага богата гама от реформаторски софтуерни решения.

Излъчването му сграбчва сетивата и с присъщия, самостоятелен сексапил в кънтри жанр – черните защитни панели по целия периметър на каросерията и сребристите панели в предната и задната част на пода придават на външността на новия модел по-суров, офроуд темперамент. Клиентите, които избират още по-силно изразената характерност в своя автомобил, ще получат тази опция с помощта на програмата Opel Exclusive, с която да вземем за пример, ще могат да го поръчат с обичания си цвят.

Opel Insignia Country Tourer ще се предлага с четири мотора, като най-мощният дизел ще е 2.0-литров BiTurbo с мощ 210 конски сили. За феновете на още по-силни чувства се предлага бензинов елемент с 260 конски сили.

Върховите мотори идват с новата осемстепенна трансмисия и авангардната система за двойно предаване с Twinster.

Цените на Insignia Country Tourer започват от 51 хиляди лева с Данък добавена стойност и доближават до 73 150 лева

Повече детайлности ТУК.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР