Дългоочакваното представяне на футуристичен електрически пикап на Тесла в Калифорния

...
Дългоочакваното представяне на футуристичен електрически пикап на Тесла в Калифорния
Коментари Харесай

Провал на презентацията на новата Тесла

Дългоочакваното показване на футуристичен електрически пикап на Тесла в Калифорния беше помрачено от несполучлива проява на здравината на стъклата, които два пъти не минаха теста уместно. Извън конфузните моменти, Уолстрийт се тревожи за цялостния тип на колата, като акциите на Тесла през днешния ден означиха спад от 6 %.

Шефът на Тесла Илън Мъск провежда серия авансово планувани демонстрации на качествата на Сайбъртрък. Те включваха удар с чук върху страничната врата. Каросерията ще се прави от сплави, употребявани в ракетата на Спейс Екс- аерокосмическата компания на Мъск. Хвърляне на железна топка по страничното стъкло обаче не мина толкоз безпрепятствено

Илън Мъск - основен изпълнителен шеф на "Тесла Мотърс ": Е, може би това беше малко прекомерно. Вторият опит даде същия резултат.Илън Мъск - основен изпълнителен шеф на "Тесла Мотърс ": Все отново не мина. Не е зле, има място за усъвършенстване.

Никога не правете нещо пред публика онлайн, преди да сте го правили неведнъж зад кулисите, написа консуматор в Туитър. Критиците не пожалиха и дизайна в жанр галактически транспортен съд, чуха се избрания като "грозен " и съпоставения с кино лентата Блейд Рънър. Не липсва и отбрана от лоялни почитатели, които приказват за ретро-версия на бъдещето и изчистени линии за лесна направа.

Пикапите са най-печелившия сегмент в пазара за леки коли в Северна Америка. Началната цена на Сайбъртрък е 39 хиляди $ за модел с пробег 402 километра и стига до 70 хиляди $ за самостоятелност от 800 километра.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР