Дългоочакваният обединителен двубой за поясите в тежката категория на професионалния

...
Дългоочакваният обединителен двубой за поясите в тежката категория на професионалния
Коментари Харесай

Усик срещу Фюри на 29 април в Саудитска Арабия

Дългоочакваният съединителен дуел за поясите в тежката категория на професионалния бокс сред Александър Усик и Тайсън Фюри ще се организира на 29 април в Саудитска Арабия.

Това разгласи журналистът от ESPN Майк Копинджър, който е осведомен с договарянията.

Според неговата обява Усик, който е притежател на поясите във версии WBA,WBO, IBF и IBO, към този момент се е схванал със саудитите, до момента в който носителят на пояса на WBC Фюри към момента договаря.

В случай, че британецът не реализира сделка, то мачът ще се състои на " Уембли " в Лондон. " Рамаданът свършва на 21 април и по тази причина е определена датата 29-и ", написа журналистът.

Tyson Fury and Oleksandr Usyk remain in talks for an undisputed heavyweight title fight being targeted for April 29, sources told ESPN.

Usyk closed his side of the deal with the Saudis and now Fury must. If not, the fight could head to Wembley. Ramadan ends on April 21.
— Mike Coppinger (@MikeCoppinger)
Написаното съответствува със скорошно изявление на промоутъра на Усик Александър Красюк, който уточни края на април като оптимална дата.

Първоначално се загатваше и датата 4 март, само че договарянията към момента текат и двамата боксьори няма да разполагат с време да се приготвят.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР