Дългоочакваният момент настъпи - Шампионска лига се завръща, и то

...
Дългоочакваният момент настъпи - Шампионска лига се завръща, и то
Коментари Харесай

ПСЖ - Реал: Шампионска лига се завръща ударно по възможно най-добрия начин

Дългоочакваният миг настъпи - Шампионска лига се завръща, и то с най-интересната и значима част от надпреварата - елиминационната фаза. А всичко ще започва с огромния пирон от програмата - ПСЖ против Реал Мадрид .

Сблъсъкът ще се състои на " Парк де Пренс " и ще стартира във вторник, 15 февруари, от 22:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за триумф в интерес на парижани е 2,05, до момента в който за победа за " кралския клуб " е 3,65 (равенството е оценено на 3,95).
ПСЖ - Реал: Едно от новите огромни дербита на Европа
Съперничеството сред два от най-силните тима в актуалния футбол обяснимо е доста прясно. От 2015-а година насам те стартират да се срещат по-често, като от този момент до през днешния ден са изиграли 6 дуела в публични мачове - всички те в Шампионска лига (в два от случаите - в групите, а в един - точно на 1/8-финалите).

Реал има преимущество - три победи, две равенства и едвам един триумф за ПСЖ, пристигнал в груповата фаза. За последните им четири конфликта падат цели 14 попадения, което значи приблизително по 3,5 на дуел. В три от тези случая пък и двата отбора съумяват да си вкарат.

Коефициентът на efbet в този мач да има над 3,5 попадения е 2,60, до момента в който за под 2,5 е 2,40. Съответно ставката за това и двата тима да съумеят да си отбележат попадение е 1,61, а за няма гол/гол е 2,50.



Ако изключим най-скорошната им среща, нормално срещите сред тези противници са по-изнервени и това води до по-груби и/или тактически нарушавания и повече картони. В трите предходни дуела има по най-малко пет картона във всеки от тях (в един от случаите - шест), а един от тях е червен.

В последните си четири дуела Реал има единствено един триумф - с 1:0 над Гранада. Роля за това оказва и неналичието на огромния водач на отбора през този сезон Карим Бензема, който в последния мач против ПСЖ съумя да наниже два гола за равенството 2:2.

В Испания пишат, че той ще бъде до последно под въпрос - дали и какъв брой време би играл. Коефициентът на efbet обаче точно той да вкара първото попадение в срещата е 6,40 (и надлежно 2,55 за гол по всяко време).
ПСЖ с Меси, само че без Рамос против Реал
Разбира се, против Реал се изправя един до болежка прочут противник. През това лято Лионел Меси смени Барселона с ПСЖ, само че и този сезон няма да пропусне да се изправи против " кралския клуб ". Коефициентът на efbet тъкмо аржентинецът да вкара първия гол в мача е 6,40, до момента в който за негов гол когато и да е е 2,55. Серхио Рамос няма да вземе присъединяване в дуела против някогашния си отбор.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР