Дългоочакваният момент настъпи! Европейското първенство по футбол започна, а начало

...
Дългоочакваният момент настъпи! Европейското първенство по футбол започна, а начало
Коментари Харесай

Чакането свърши: С пищна церемония откриха Европейското първенство по футбол

Дългоочакваният миг настъпи! Европейското състезание по футбол стартира, а начало на футболния празник сложи формалната гала по откриването в Рим. Тя бе доста обилна, красива и прелестно озвучена.
На терена на " Олимпико " бяха разпънати надписи, гласящи " Здравей, Евро, здравей, Рим ". След това на тревата се подредиха музикантите от оркестъра на локалната полиция, които зарадваха с осъществяването си.
 Европейско състезание по футбол: Всичко, което би трябвало да знаете за Евро 2020 Европейско състезание по футбол: Всичко, което би трябвало да знаете за Евро 2020
Годината може и да е 2021, само че в топлия юнски петък (11.06) най-сетне пристигна времето да стартира дългоочакваното Европейско първенст...
На " сцената " излезе великият Андреа Бочели, който впечатли с осъществяването си на " Nessun Dorma ". Докато той пееше, топките-балони се сплотиха в един " букет ", а в края на арията стадионът избухна в пъстър пушек и мощни фойерверки. Страхотната гала беше приключена от Боно и The Edge " от U 2, които извършиха химна на Европейското " We are the people.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР