Дългоочакваният финал на най-мащабното грил турне в България, организирано от

...
Дългоочакваният финал на най-мащабното грил турне в България, организирано от
Коментари Харесай

София посреща любимите ZUCO 103 за големие финал на COCA-COLA И LIDL GRILL & CHILL 2017

Дългоочакваният край на най-мащабното грил турне в България, проведено от Lidl и Coca-Cola ще зарадва всички почитатели със вълнуващ концерт на неповторимите Zuco 103, които ще дарят публиката с незабравими страсти и въодушевление след нагорещения край на Националния шампионат по състезателен грил. Coca-Cola и Lidl канят всички фенове на 3 септември на поляната зад Музея „ Земята и хората “, където в 20:30 ч. ще изгрее съвършената симбиоза в лицето на бразилската певица Лилиан Виейра, холандския барабанист Щефан Крюгер и немския пианист Щефан Шмид, подготвени да завладеят българските почитатели с композиция от бразиелектро, щури фънк ритми и меланхолични звуци.
Със незабравимия първи сингъл Outro Lado (1999), Zuco 103 стават известни със характерното си звучене, което завладя Токио, Москва и Латинска Америка, както и всички инди горещи точки на Европа. През 2016 година необикновените музиканти пускат нов албум Etno Chic, който сплотява невероятна олд скуул електро самба в 12 независими песни – част, от които ще заразят почитателите на финала на най-мащабното грил турне на Lidl и Coca-Cola.

Чрез самодейностите „ Да споделим грила” Coca-Cola и Lidl сплотяват старания, с цел да дарят благополучие в споделените мигове, прекарани със фамилията, и да дадат опция на от ден
Всичко за Вашата сватба
на ден хора да преживеят пълноценни моменти с близки и другари, до момента в който се любуват на вкусни и качествени храни и питиета под съпровода на градско, фънк звучене на обичани реализатори.
За повече информация по отношение на Lidl и Coca-Cola Grill & Chill следете:
www.grillmaistor.bg
www.facebook.com/lidlbulgaria
www.facebook.com/cocacolabulgaria
Повече информация за Zuco 103 можете да намерите на http://www.zuco103.com/.
За Лидл България
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и участва в над 25 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 85 магазина в 45 града и над 2 300 чиновници, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни артикули. Лидл България е притежател на 7 медала Best Buy Award PRIVATE LABEL Bulgaria 2017/2018 за най-хубаво съответствие цена-качество на артикули със лична марка и 7 оценки QUDAL – QUality meDAL 2016/2017 за най-високо качество на артикули със лична марка в България.
За Coca-Cola
Coca-Cola е най-известната и най-продаваната безалкохолна напитка в историята, както и най-разпознаваемата марка в света. България е първата страна от някогашния социалистически лагер, където през 1965 стартира бутилиране на Coca-Cola.
Всичко за Вашата сватба
Страната ни е първата, в която международния бранд позволява изписването върху етикета на своето непокътнато име да е на кирилица – „ Кока-Кола “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg