Дългоочакваният доклад на СЗО и Китай за произхода на коронавируса

...
Дългоочакваният доклад на СЗО и Китай за произхода на коронавируса
Коментари Харесай

СЗО завърши доклада за произхода и разпространението на COVID-19, който промени света

Дългоочакваният отчет на СЗО и Китай за произхода на ковид а най-сетне е подготвен, пишат международните организации и декларират, че лабораторията в Ухан евентуално няма да е повода за пандемията.

В взаимното изследване се показва, че най-вероятният сюжет за произхода на Covid-19 е предаването на вируса от прилепите на хората посредством друго животно.

Според отчета, предаден от организациите, пробив в лабораторията е извънредно невероятна причина.

Агенциите споделят, че имат окончателната версия на отчета на СЗО от посланик със седалище в Женева, който не желае да бъде разркрит, защото не е бил акредитиран да дава информация преди формалното му издание.

Все още не е известно дали отчетът може да бъде изменен, преди да бъде оповестен, само че констатациите, които съдържа, нормално се чакат и оставят доста въпроси без отговор, оповестиха организациите.

Екипът на СЗО предложи по-нататъшно изследване на всички вероятни насоки във връзка с произхода на ковид а, като се изключи хипотезата, че той е " избягал " от лабораторията.

Изследователите разгледаха четири сюжета според от вероятността. Те стигнаха до заключението, че предаването на вируса на друго животно е доста евентуално.

Те пресметнаха, че директното разпространяване на вируса от прилепите върху хората е доста евентуално и също по този начин споделиха, че е допустимо разпространяването посредством храна посредством по този начин наречената " студена верига ".

Публикуването на отчета се забавя няколко пъти, като чиновник на СЗО съобщи в края на предходната седмица, че чака да бъде подготвен за издание през идващите няколко дни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР