Дългоочакваният дебютен албум на INNERGLOW - Satellites е напълно готов ...

Дългоочакваният дебютен албум на INNERGLOW - Satellites е напълно готов

INNERGLOW представят дебютния си албум Satellites на 27 ноември в Sofia Live Club

Дългоочакваният дебютен албум на INNERGLOW - Satellites е изцяло подготвен и момчетата от бандата нямат самообладание да го показват с – тази събота, 27 ноември , в столичния Sofia Live Club. Експлозия от рок, алтърнатив, денс, фънк, ров и дъбстеп – всичко това е Satellites, а в събота вечерта, почитателите ще го чуят за първи път онлайн - в цялостния му искра и в съвършен тон и тип. Присъстващите ще се насладят, както на най-новия авторски материал на бандата, по този начин и на суперуспешните и към този момент обичани части като Chained In Love, So Long, Lost, Little Magnets и други. За първи път Innerglow ще предложат и физическо копие на албума си и други мърч-изненади, които ще могат да се закупят на място.

Специален посетител на събитието ще бъде индивидът с емблематичен глас - Тино, който ще даде ударен старт на вечерта с мощна доза от своята авторска музика. С него ще бъдат музикантите Ивац Янков (барабани) и Николай Кърджиев (китара). Тино ще започва своя сет тъкмо в 20:00, а в 21:00 на сцената ще стъпят и Тодор Ковачев (вокал), Петър Желев (китара) и Матей Христосков (барабани) от Innerglow.През октомври тримата пуснаха следващото мощно парче в жанр Innerglow, с отлично видео към него и това е Hurt Ya, а песента справедливо се радва на мощна поддръжка и наличие в телевизионния и радиоефир. След премиерата в Sofia Live Club, бандата ще се насочи и на минитурне по промоцията на албума, с концерти във Варна - на 3 декември, в Бургас - на 4 декември и в Пловдив - на 11 декември.

При осъществяване на събитията ще бъдат спазени всички законови ограничения и рекомендации по отношение на предварителната защита и битката против COVID-19.

.

Билети за него можете да намерите онлайн на цена 15 лева или на място в деня на концерта на цена 20 лева за билет.

Чуйте и вижтеи слушайте Satellites в от 3 декември.

Още от МУЗИКА:

Източник: actualno.com