Дългоочакваната битка между Антъни Джошуа и най-добрия професионален боксьор на

...
Дългоочакваната битка между Антъни Джошуа и най-добрия професионален боксьор на
Коментари Харесай

Битката на Кобрата и Джошуа наближава, но кои са останалите срещи за вечерта?

Дългоочакваната борба сред Антъни Джошуа и най-хубавия професионален боксьор на България Кубрат Пулев наближава. Събитието ще се организира на 28-ми октомври на стадион "Принсипалити " в Кардиф, Уелс, само че знаете ли кой са останалите срещи, на които ще станем очевидци в ефира на DIEMA SPORT 2 и GONG PLAY ? Нека разберем.

Последната и най-голяма борба, която беше добавена към събитието бе тази сред Дилиан Уайт и Робърт Хелениус. Двамата боксьори в тежка категория ще се бият за сребърната купа на WBC, а спечелилият ще получи правото да се изправи против първенеца на WBC Дионтей Уайлдър идната година.

С прибавянето на тази среща към събитието, бойната карта за вечерта към този момент съдържа пет борби за трофеи, преди Джошуа и Пулев да излязат да се бият за коланите на WBA, IBF и IBO.

източник: Gulliver/GettyImages

Халид Яфай (22-0) ще се опита да направи втора отбрана на WBA купата си в категория "супер муха " против непобедения боксьор Шо Ишида (24-0).

Друга международна купа, която ще бъде заложена същата вечер ще бъде тази на WBA в лека категория. За нея ще спорят Анай Естер Санчез (17-2) и Кейти Тейлър (6-0), за която това ще бъде първа среща от международен мащаб в професионалния бокс. Преди това в аматьорския бокс Тейлър завоюва пет международни трофеи, шест европейски трофеи и златния орден от олимпийските игри в Лондон през 2012-та година.

В друга борба в тежка категория, за купата на "Британска общественост " ще се боксират Ленрой Томас (21-4) и Дейв Алън (12-3-1) в реванш на страховития си конфликт от май тази година в Шефийлд, който Томас завоюва посредством съдийско решение (2 на 1 гласа).

Последната купа, която ще бъде разиграна на стадион "Принсипалити " ще бъде тази на "Британската общественост " в полутежка категория, за която ще спорят Франк Буглиони (20-2-1) и Калъм Джонсън (16-0).

По-рано през вечерта олимпийците Джо Кордина (4-0), Лорънс Около (5-0) и Джошуа Буатси (2-0) ще се опитат да запишат по още една победа в резюметата си против към момента незнайни съперници.

Колко пари си разделят Кобрата и Джошуа?

Кобрата: Най-добрата договорка е тази, от която човек не може да загуби нищо

Български рефер на мача сред Пулев и Джошуа

Кубрат Пулев счита, че Антъни Джошуа не е приключен боксьор

Кобрата се готви за прелестен жест, в случай че бие Джошуа

Вълнението пораства преди огромния мач
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР