Дългоочакваната автобиография „Футболът, моят живот“ на Иън Райт вече е

...
Дългоочакваната автобиография „Футболът, моят живот“ на Иън Райт вече е
Коментари Харесай

Автобиографията на Иън Райт вече е достъпна за всички фенове

Дългоочакваната автобиография „ Футболът, моят живот “ на Иън Райт към този момент е налична и всеки искащ може да си я поръча извънредно посредством персонално известие към фейсбук страницата на почитател клуба на Арсенал в България: https://www.facebook.com/arsenalbulgaria или с поръчка на [email protected].

Инициативата за превод и издаване на книгата е напълно на най-многобройния почитател клуб на задграничен тим в България, което се трансформира в един от най-амбициозните планове на организацията, а резултатът сами може да се убедите, е впечатляващ! Книгата може да бъде поръчана извънредно посредством персонално известие на фейсбук страницата на ASCB, като посочите имена, телефон за връзка и комфортен за Вас офис на Спиди. Българският почитател клуб на Арсенал е помислил и за тези, които на този стадий не могат да си разрешат скъпото издание, като обогати сбирката на няколко градски библиотеки.

Всичките издания на български език, в които почитател клубът е забъркан и са свързани с историята на лондонския клуб откриха своето място на лавиците на билиотеките в Русе, Велико Търново, Шумен и София. Скоро представителите на ASCB в Стара Загора, Бургас, Пловдив, Добрич и Плевен ще дарят локалните библиотеки с книгите „ Треска за футбол “ на Ник Хорнби, „ Арсен Венгер “ на Джон Крос, „ Хладнокръвие и скорост “, която е биографичната книга на Денис Бергкамп и несъмнено „ Футболът, моят живот “ на Иън Райт.

„ Изключително сме щастливи, че успяхме да осъществяваме още една благородна самодейност “- съобщи секретарят на ASCB Стоян Филипов. „ Идеята тлее от много време, само че издаването на биографията на Иън Райт я разпали. И взехме решение да създадем по този начин, че читателите в библиотеките първи след нашите членове, които получиха копие от книгата като част от членския ни пакет, да имат опция да се срещнат с „ Футболът, моят живот “, тъй като не би трябвало да разрешаваме на цифровия ни свят да измести четенето. “ Новината за издаването на книгата на Иън Райт на български език бе оповестена и в цифровата стратегия за семейството на Арсенал против Манчестър Сити, което е следващото самопризнание за положителната работа на почитател клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР