Дългогодишният спортен директор на Милан Адриано Галини, който напусна “росонерите”

...
Дългогодишният спортен директор на Милан Адриано Галини, който напусна “росонерите”
Коментари Харесай

Галиани сподели неразказвана история за Алегри

Дългогодишният състезателен шеф на Милан Адриано Галини, който напусна “росонерите” след идването на китайските притежатели в клуба, даде забавно изявление за предаването Deejay Football Club, в което разяснява срещата от 1/4-финалите на Шампионска лига сред Реал Мадрид и Ювентус, идния дуел на " бианконерите " с Наполи, както и своя добър другар Масимилиано Алегри.

" Дали е правилно това, което споделих след Реал-Юве? Абсолютно. Бих желаех да поясня едно нещо: стопираха ме на " Монтечитори " след диалог с член на “5 звезди”. Можеше да се отсъди дузпа, можеше и да не се отсъди. Съдията можеше да покаже жълт картон на Буфон и да не го гони от игра. Това е голяма неточност. Дузпата можеше да остане, само че трябваше да покаже жълт картон на Буфон. Така можеше да опита да избави дузпата на Кристиано Роналдо в продълженията двата тима щяха да стартират 11 на 11. Никога не съм казвал, че съдията е глупак ", стартира Галиани.

#Galliani: " #Gattuso voleva andarsene dopo Istanbul. #Allegri? Ecco un retroscena " https://t.co/4BSBmTCzEZ
— Milanlive.it (@MilanLiveIT) 21 април 2018 година
" Юве-Наполи? Това е голям мач. Чувам се постоянно с Алегри. Преди време аз го избрах. Той е стабилен, мощен е и демонстрира това с работата си през годините в Милан и Ювентус. Беше уволнен от Каляри. Моят другар Челино го задържа, с цел да ми сътвори проблеми, само че по-късно го освободи елементарно ", добави някогашният шеф в Милан.

" Ще ви споделя една история, която не съм разказвал на никого преди. Заведох Алегри на Аркоре за папската благословия на Берлускони в следобеда преди финала сред Интер и Байерн Мюнхен в Мадрид. Ще виждам онлайн Рома-Ливърпул. В 02:00ч. ще бъда на оградите на “Олимпико” с “жълто-червен” шал, тъй като си припомням Истанбул. Ибрахимович? Трябва да отиде на Световното. Има лиценз да убива. Дава ти мощ да се оправиш с всеки. Той е Супермен”, приключи Галиани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР