Дългогодишна традиция, най-широката бизнес мрежа, топ лектори от цял свят

...
Дългогодишна традиция, най-широката бизнес мрежа, топ лектори от цял свят
Коментари Харесай

Бизнес лидерство и кариера на следващо ниво с COTRUGLI Business School

Дългогодишна традиция, най-широката бизнес мрежа, топ лектори от целия свят и неповторима стратегия, която предлага настоящи, приложни знания  - всичко това, предоставено от COTRUGLI Business School.

Искате ли да станете част от влиятелна районна бизнес общественост и да изведете кариерата си на идващото равнище? ще ви помогне да извършите тъкмо това и доста повече.

Променящата се среда и ускорената цифровизация на бизнеса изискват днешните водачи да подхващат нов метод, който включва надграждане както на ноу-хау, по този начин и на експертен опит. Такъв метод не може да се откри в обичайното обучение, защото практиката, която обичайното образование предлага, е незадоволителна за комплексния бизнес и огромни екипи, до момента в който другите онлайн курсове дават познания, които към момента нямат нужния стратегически и последователен метод. Един нов метод към образоването на водачите на сегашното и бъдещето е отправната точка при ръководството на бизнес измененията, които занапред предстоят. Ето за какво COTRUGLI Business School е една от най-хубавите аргументи да инвестирате време и финансови средства в Executive MBA стратегиите на учебното заведение. Те обезпечават образование на предприемачи за старши и висши управителни позиции, и оферират холистичен метод към модерното бизнес развиване и ръководството на компании във всички аспекти - в това число тактика, водачество, нравственос, цифровизация, продажби и маркетинг. 

Преподаватели по MBA стратегиите на COTRUGLI са необятно приети в академичната общественост топ лектори и международни специалисти в разнообразни области, които съчетават преподавателска активност и менторство с работата си за доста компании по целия свят. Точно това е повода студентите в това бизнес учебно заведение да получат по този начин нужната, модерна и настояща визия за актуалния пазар на труда и бизнеса, както и един нов взор към бизнес опциите.

Над 20 000 ученици от разнообразни сектори - ИТ, фармацевтика, финанси и банкиране, както и притежатели на бизнес, консултанти, инженери и мениджъри на пазара - са подготвени от бизнес мрежата COTRUGLI досега. Благодарение на обстоятелството, че всички стратегии на COTRUGLI MBA са интернационално приети и упълномощени от AMBA (Асоциация на MBA), доста от тях са почнали международна кариера. Сертификатът AMBA е изключително значим, тъй като дава без значение доказателство за качеството и съвършенството на MBA стратегиите единствено за 2% от най-хубавите бизнес учебни заведения допълнително от 70 страни. COTRUGLI е един от тях!

Записването за юбилейния 20-ти випуск студенти на COTRUGLI тече сега. Подробна информация по какъв начин можете да кандидатствате за образование можете да видите на на COTRUGLI.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР