Дълги крака, руси коси, сини очи и... любов към футбола.

...
Дълги крака, руси коси, сини очи и... любов към футбола.
Коментари Харесай

Дария Савина, която иска да превземе европейското

Дълги крайници, руси коси, сини очи и... обич към футбола. Ако се питате дали съществува такава жена, то ние ще ви я посочим. Дария Савина е украинска журналистка, която ентусиастите в родината ѝ ще имат опция да я гледат всяка вечер през идващия месец. Просто тя ще бъде една от водещите на студиата по малкия екран, която ще излъчва европейското състезание.
View this post on Instagram

Дария е на 20 години и ще работи в тандем с дългогодишния състезателен водещ от Украйна Александър Денисов. В малкия екран залагат на сексапила на русокоската, като дават обещание, че по време на шампионата на Стария континент феновете могат да не помнят за съня. А самата Дария намига предизвикателно и споделя: " Не си лягайте без нас! ".
View this post on Instagram

Всъщност сърцето на русокоската е заето. От съвсем година тя е по отношение на младата звезда на украинския футбол Валерий Бондар. Защитникът оказа помощ на националния тим на страната си до 20 години да завоюва международното състезание през 2019 година и към този момент 3 сезона играе за мъжкия отбор на " Шахтьор " Донецк.
View this post on Instagram

Оказва се, че младата водеща има афинитет към футболисти, защото преди този момент имаше връзка със съотборника на Бондар в националния отбор - Владислав Супряга.
View this post on Instagram

Иначе в свободното си време Дария обича да пътува по екзотични места, да получава огромни букети цветя и да се грижи за кучетата си.
View this post on Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР