Дълга бяла рокля, летен костюм в бледо жълто или светъл

...
Дълга бяла рокля, летен костюм в бледо жълто или светъл
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи в нежни тонове, които да пробвате тази седмица

Дълга бяла рокля, летен костюм в неясно жълто или ярък тишърт с бежов панталон в комбиниране с минималистични аксесоари са единствено част от тези семпли комбинации, с които можете да преминете по-елегантно в тази лятна работна седмица. Особено когато ви се желае да сте на всички места другаде, само че не и в офиса. Бялата също е изтънчен вид, изключително в компанията на грациозен необятен панталон, който може да се носи и с кецове.

 Газпром Go Home и #ГАZwithme - трендовете през август 5 авг 2022 | Газпром Go Home и #ГАZwithme – трендовете през август. Два митинга извършиха пространството в така наречен Триьгълник...
Семплите гащеризони, миди роклите в пастелни тонове или с фини флорални претекстове и бермудите в композиция с мюлет обувки също допълват стайлинг концепциите за идващите дни. Към тях можете да добавите щипка морско въодушевление със сламена чанта и сламена шапка, изключително в случай че ви предстоят повече задания на открито под яркото августовско слънце.

Няма по какъв начин а забравим и за класическото райе, което ви неотдавна и което отлично се съчетава с пола или панталон с висока талия за по-елегантен почерк. А в случай че след работа ви чака някое горещо лятно празненство в града, можете да облечете oversize блейзър вместо рокля и да добавите високи токчета, които даже и в неутрални тонове ще приковат вниманието на всички.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР