„Дълбоко в сърцето“ е новият съвременен български еротичен любовен роман,

...
„Дълбоко в сърцето“ е новият съвременен български еротичен любовен роман,
Коментари Харесай

„Дълбоко в сърцето“ – българският еротичен любовен роман, който завладя интернет

„ Дълбоко в сърцето “ е новият актуален български сексуален любовен разказ , който завладя обществените мрежи през декември - заслужен да конкурира световноизвестните заглавия от този род и все пак се отличава доста от тях.

Романът на Нели Стефанова получи десетки позитивни мнения от разнообразни книжни влогъри, блогъри и инфлуенсъри, които не скриха своята изненада и задоволство от работата на авторката. За разлика от други известни книги на същата тема, тук еротиката е майсторски съчетана със сериозните душевни тематики, които ще допрян и вас „ надълбоко в сърцето “ .

Историята ни води в Лондон, с цел да ни запознае с очарователната Скарлет - основен редактор на известно фешън списание. Тя има дългогодишна връзка с богатия локален правоприемник Филип Греъм . Но ориста има други проекти за героинята.

Една нощ Скарлет ненадейно се среща със световноизвестния и неустоимо прелъстителен международен първенец по кикбокс Шейн Джонсън . Среща, която ще преобърне вечно живота и на двамата.

Любовната история на „ Дълбоко в сърцето “ ще прикове вниманието ви със своя динамичен и прочувствено кондензиран сюжет , който ще развихри въображението ви и ще плени мислите ви до самия неочакван край.

 книга Нели Стефанова Нели Стефанова

„ Дълбоко в сърцето “ на Нели Стефанова е следващото доказателство за гения на българските писатели, които си заслужава да подкрепим и насърчим. Ако до момента не сте чували нейното име, то е тъй като с този разказ обещаващата авторка прави писателския си дебют . По-вероятно е да се сещате обаче кой е небезизвестният ѝ брат - комичният играч от „ Игри на волята “ 2 - Николай от Рибарите.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР