Дълбоко съм убеден, че безвремието приключи. За съжаление известно време

...
Дълбоко съм убеден, че безвремието приключи. За съжаление известно време
Коментари Харесай

Шефът на следствието Борислав Сарафов: Безвремието в МВР приключи. 580 души са арестувани в акция „Бяло“

„ Дълбоко съм уверен, че безвремието завърши. За страдание известно време имаше вакуум във взаимоотношението с Министерство на вътрешните работи. Този вакуум даде отрицателни резултати и в този момент започваме да възвръщаме разговора. Общите старания дават в действителност отличен резултат “. Това съобщи заместникът на основния прокурор и шеф на Националната следствена работа (НСлС) Борислав Сарафов на брифинг с вицепремиера по публичен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев и с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров. Изявлението бе във връзка показване на резултатите от взаимните дейности на Прокуратурата на Република България и Министерство на вътрешните работи по противопоставяне на опиати към учебните заведения.

Междинните резултати демонстрират, че досега има формирани 470 досъдебни и бързи производства за разпространяване на наркотични субстанции. По тях има арестувани с 24-часови ограничения 580 лица. Около учебни заведения са осъществени над 3000 инспекции, които ще продължат и отсега нататък, оповестиха от прокуратурата.

„ Държавата би трябвало да има самодеен метод. Длъжни сме да осигурим правдивост и успокоение за жителите. Очаквайте още вести както по линия на противодействието на наркоразпространението, по този начин и по други линии “, добави шефът на Национална следствена служба.

„ Краткосрочните ни цели са да изтръгнем българските деца от прегръдката на проведената престъпност по линия на наркоразпространението. Дългосрочната цел е да освободим българските жители от тази злина “, уточни служебният вътрешен министър Иван Демерджиев.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР