Dahua Technology, световният лидер в разработката и производството на видеобазирани

...
Dahua Technology, световният лидер в разработката и производството на видеобазирани
Коментари Харесай

Dahua Technology с нова, подобрена версия на WizMind

Dahua Technology, международният водач в създаването и производството на видеобазирани решения и Smart технологии пусна на пазара новата усъвършенствана версия на WizMind устройства. Пакетът артикули предлага планова ориентировка и продуктово портфолио с AI основани гъвкави благоприятни условия за създаване на решения във всички сегменти на промишлеността. Гамата продължава развиването на висок клас AI решения с фокус върху детекцията на хора, коли, обекти и потреблението на термални технологии в необятен диапазон.

Ъпгрейдът на WizMind поколението артикули към този момент е с усъвършенствани AI логаритми, разширени функционалности, с метаданни в детекцията на хора и коли, лицево различаване, усъвършенствана дискретност на персоналните данни, необятна употреба в областта на защитата и сигурността, детекция на погрешно паркиране, ръководство на паркоместа и зони, детекция на профилирани и голям брой обекти и други Крайният резултат от тази еволюция е по-автоматизиран и ефикасен мониторинг и видео надзор, както и ръководство на всеки развой и зона във всяка промишленост.



Приложения, основани на детекцията на хора

С усвояването на най-новата генерация AI чипове и логаритми, усъвършенстваната серия артикули WizMind за детекция на хора и човекопотоци показва още по-качествени AI благоприятни условия в новата генерация 2.0 – по-добра дискретност на персоналните данни, лицево различаване, метаданни за различаване на хора, разширена зона за сигурност, преброяване на гости, стерео видео аналитични функционалности и други

Заедно с опциите за ранно предупреждаване, точно следене на обекти и други базови AI функционалности, с помощта на които се реализира и навременна реакция на произшествия и спорове, към този момент разползагаме и с образован разбор на потока от гости или пасажери, компактност на човекопотока, следене на посоката на придвижване за определен обект. Всички тези благоприятни условия са осъществени за помощ и автоматизация в разбора на бизнес процеси и прибавяне на данни за по-ефективно и сполучливо взимане на решения в ежедневната работа.

На базата на потреблението на специфична база данни за минувачи в композиция с логаритмите за лицево различаване генерация 2.0 към този момент се отстрани повторното преброяване на гости, които постоянно се появяват в зоната на видеонаблюдение и броене. Целта, която се реализира, е висока акуратност на броенето на гости, по-реални и по-точни бази данни за трафик и посещаемост на обекти в сферите на превоза, търговията, услугите, финансите, промишлеността, опазването на здравето, образованието и така нататък

В същото време, новата генерация WIzMind дава опция за спомагателни известия при визити на ВИП персони или лоялни и чести гости, както и подозрителни непознати лица, които влизат в избран обект или локация прекомерно постоянно. Тази алтернатива дава опция на мониторинг центъра и отделите за обслужване на клиенти или в различен сюжет мониторинг центъра и екипите на физическата защита да работят в синхрон в действително време. Важно е да се означи, че последната разработка на метаданни за разбор на хора и човекопоток към този момент дава опция за надзор на персоналните защитни средства като изключително потребно приложение има в производствата и строителството, където детекцията на хора без защитни каски е към този момент безусловно видеобазирана и с висока акуратност на различаване.

Приложения, основани на детекция на коли

Най-новата версия на WizMind поддържа функционалности за автоматизирано различаване на автомобилни регистрационни номера, ръководство на паркинг площи и паркоместа, метаданни за коли и автомобилни потоци, детекция на погрешно паркиране с голям брой разновидности на приложение както за общински места, площи, пътища, по този начин и за бензиностанции, вход/изход на строителни обекти или здания, автомагистрали, и така нататък

С вградените deep learning логаритми решенията на Dahua за ръководство на паркинги и паркоместа с висока акуратност към този момент могат да се осъществят цели системи, които включват и светофари, както и монитори с визуализация на свободни и заети места за зона. В допълнение, всяко нарушаване или разминаване със заложените правила могат неотложно да се покажат и потвърдят посредством видеозапис или моментни изображения от обстановката и спора с ден, дата, час, място като съответни данни. Така в концепцията на оперативното ръководство се прибавят освен скорост и обективност, само че и успеваемост. И още, двойните PTZ системи дават опция да се управляват доста огромни пространства. В композиция с автоматизираното различаване на регистрационни МПС номера потреблението на метаданни 2.0 спомага доста при бизнес анализите, както и измерването на натоварване на паркинг и пътни зони за следващ разбор и иницииране на следващи ограничения.

Приложения, основани на детекция на обекти и предмети

И тази изцяло нова зa серията Dahua WizMind доработка се базира на deep learning логаритми. Служи за детекция на обекти и предмети като кутии, кашони, чанти, както и характерно дефинирани от мониторинг центъра предмети. Максималният брой на обекти за детекция в тази версия е 6 вида в действително време. Важно и забавно е, че подправените известия при отблясък на светлина, преминаващи животни, прелитащи птици и други са оптимално занижени в тази нова версия на WIzMind. В уплашеното всекидневие тази функционалност дава опция за подпомагане на жители при забравени или изгубени предмети и багаж. Разбира се, функционалността е скъпа и при контрола на сигурността в публични пространства и места.

Приложения, основани на термодетекция

Термокамерите на Dahua комбинират в себе си последните разработки на датчици за термо детекция, дружно с доста авангарден логаритъм за обработка на изображението. Целта е 24 часова непрекъсната качествена картина и водеомониторинг. И в термокамерите са заложени последните версии на AI, като резултатът е детекция на автомобил до 20 км, а на човешко тяло – до 8 км от камерата. С развиването на висококонтрастни видеоизображения ведно с логаритмите за изкуствен интелект, функционалностите по детекция на съмнително държание към този момент сработват с доста по-висока акуратност. С тази доработка и нова технология качествата на центровете за защита на периметър, зони, сериозна инфраструктура, сухоземни и морски граници към този момент минават на идващото равнище на развиване.

 е народен водач в доставката, адаптирането и подготовката на планове и решения за видео-ориентирани интелигентни артикули, решения и услуги за сигурност.

За повече информация и поръчки се свържете с вашия търговец или ни намерете на: [email protected], телефон: 0897 807 600, както и в офисите ни в, , , .

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР