Дъглас Рос, държавен министър към ведомството, отговарящо за Шотландия, подаде

...
Дъглас Рос, държавен министър към ведомството, отговарящо за Шотландия, подаде
Коментари Харесай

Скандалът в Лондон взе главата на министър

Дъглас Рос, държавен министър към ведомството, отговарящо за Шотландия, подаде оставка в символ на митинг против дейностите на Доминик Къмингс - основният консултант на английския министър председател Борис Джонсън, съобщи " Ройтерс ".

В писмо, оповестено в акаунта му в Туитър, Рос написа: " Като татко, моят инстинкт постоянно е да върша най-хубавото за сина си и брачната половинка си. Имахме шанса да не се заразим с този ужасяващ вирус, само че в случай че се бяхме заразили, сме готови да следваме държавните рекомендации и да останем вкъщи, с цел да спрем разпространяването на вируса ".

" Имам гласоподаватели, които не съумяха да си вземат довиждане с обичани хора, фамилии, които не можаха да скърбят дружно, хора, които не посетиха заболели родственици, тъй като следваха насоките на държавното управление. Не мога да им кажа, че всички те са бъркали, а един почитан консултант на държавното управление е бил прав ", написа Рос. В Обединеното кралство има над 262 хиляди инфектирани с ковид, а жертвите са близо 37 хиляди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР