DAEMON Tools е емулатор на CD и DVD устройство. С

...
DAEMON Tools е емулатор на CD и DVD устройство. С
Коментари Харесай

DAEMON Tools Lite 11.1.0.2037

DAEMON Tools е емулатор на CD и DVD устройство. С него можете да създадете виртуално устройство, и на него да пускате копия на дискове, без самите дискове да бъдат във вашия CD/DVD ROM (и дори без изобщо да имате такова устройство).

DAEMON Tools е стратегия за основаване на виртуални оптични устройства и емулиране на image файлове в тях. Поддържат се съвсем всички отбрани: SafeDisc, Securom, Laserlock, CDCOPS, StarForce, Protect CD и други

Програмата поддържа следните формати: cue/bin, iso, ccd (CloneCD), bwt (Blindwrite), mds (Media Descriptor File), cdi (Discjuggler), nrg (Nero), pdi (Instant CD/DVD), b5t (BlindWrite 5).

С помощта на DAEMON Tools Lite всеки консуматор може да сътвори виртуални оптични устройства на своя компютър като CD/DVD/Blu-Ray, както и да зарежда файлове в тях, които са във тип на облици или по-известните им наименования – имиджи.

Програмата поддържа огромен брой имидж формáти като BIN, CUE, CCD, ISO, MDS, MDF и други. За страдание файлове, които са основани с Ultra ISO, Magic ISO и Power ISO не могат да бъдат отворени с DAEMON Tools Lite и потребителите ще би трябвало да се извърнат към равностоен артикул или към ултра версията DAEMON Tools Ultra. Лиценз: Безплатен (Freeware) .

Повече за Daemon Tools можете да научите от нашата публикация.
Промени в DAEMON Tools Lite 11.1.0.2037: What’s new: ARM support Bugs fixed: Numerous fixes and performance improvements

Изтегли:  (1.82 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР