Dacia отпразнува първата годишнина на Spring, 100% електрически градски автомобил,

...
Dacia отпразнува първата годишнина на Spring, 100% електрически градски автомобил,
Коментари Харесай

Електромобилът Dacia Spring организира нов esport турнир в играта Rocket League

Dacia отпразнува първата годишнина на Spring, 100% електрически градски автомобил, организирайки нов шампионат в известната видео игра Rocket League - ``Dacia Spring Electric Tournament``.
Използвайки света на гейминга, Dacia има за цел да увеличи осведомеността за провокациите на електрическата подвижност измежду актуалните и бъдещи купувачи.

Със Spring във видеоигрите, както и в действителния свят, електрическият автомобил е към този момент наличен за всички.

Какво би станало, в случай че всички преминем към електрическа подвижност? От 5 до 24 април Dacia организира„ Dacia Spring Electric Tournament “, първият шампионат за киберспорт, където участниците са поканени да персонализират своите коли, с цел да ги създадат допустимо най-електрически. Марката има намерение да покаже на младежите, че е съумяла в предизвикването да направи електрическия автомобил по-достъпен за всички, с помощта на Dacia Spring!

DACIA ЛАНСИРА НОВ ESPORT ТУРНИР: ‘‘DACIA SPRING ELECTRIC TOURNAMENT’’
Желаещите да вземат участие в шампионата би трябвало да образуват тимове от трима и са поканени да персонализират автомобила си с електрически детайли. Идеята? Да се показва какъв брой лесна е електрификацията, даже и за геймърите. След това тимовете ще се състезават в няколко мача. Играчите могат да се записват на следния линк: https://linktr.ee/Daciaspringelectrictournament.

Турнирът ще бъде отворен за всички от 5 до 24 април и ще се организира в границите на 9 срещи, 4 от които ще бъдат предавани и коментирани от Rocket Baguette, формалния френски колектив от коментатори на играта, със приблизително 13 милиона фенове по целия свят. Всеки мач може да бъде проследен и в Twitch каналите на играчите. В края на надпреварата всеки от спечелилите ще получи премия от 5000 евро, както и опцията да получат Dacia Spring за еднократно четириседмично тестово шофиране.

DACIA SPRING ИЗПОЛЗВА ГЕЙМИНГ СВЕТА ЗА КОМУНИКАЦИЯ С МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ
Видеоигрите се трансфораха в развлекателна активност за всички генерации, а освен за най-младите, като междинната възраст на играчите на видеоигри е 36 години.

Dacia Spring демократизира електрическата подвижност в Европа едвам година след лансирането си на пазара. Първоначалните социално-демографски разбори на нашите клиенти демонстрират свръхпредставеност на по-младите клиенти. Във Франция, да вземем за пример, възрастовата група 18-49 съставлява 20% повече купувачи на Spring, в сравнение с за други модели на Dacia.

Това е новаторско потомство, което прегръща духа на шерване и работа в екип. Това също са мощни полезности, които Dacia споделя с видео играта Rocket League.

Dacia основава и картата „ Dacia Spring Electric Challenge “, с цел да разреши на играчите да упражняват. Вселена, напълно отдадена на Dacia Spring, която играчите могат да изследват в свободното си време, до момента в който се пробват да реализират най-голям резултат. Тази карта е измислена и проектирана от двама специалисти в региона: геймърът @Lethamyr, авторитетен човек, експерт в основаването на карти с над 1,4 милиарда почитатели, и дизайнерът на игри @Gidek, един от най-известните основатели на карти в света.

СЪС SPRING, ВСЕКИ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА ЕЛЕКТРОМОБИЛ
Една година след лансирането си в пролетния ден на 2021 година и с повече от 60 000 поръчки, Dacia Spring, 100% електрически градски автомобил, демократизира електрическата подвижност. Популярна в доста страни, Dacia Spring получи влиятелната европейска премия Best Buy Car на Европа за 2022 (от интернационалното жури на Autobest).

Dacia Spring предлага съвременен SUV външен тип, повсеместност и деловитост в всекидневието, елементарно потребление и зареждане. Това е 100% електрически градски автомобил за всички.

Организирайки esport шампионат, Dacia може непосредствено да доближи до по-младите генерации, които са още по-наясно с провокациите на устойчивата подвижност. Със Spring във видеоигрите, както и в действителния свят, електрическият автомобил е към този момент наличен за всички.

„ За първата годишнина на модела желаеме да покажем, че със Spring електрическата подвижност е налична за всички, изключително за по-младото потомство. Esport и по-глобалните игри са в безспорен растеж; Rocket League става безвъзмездна и налична за всички през 2021 година Струваше ни се страхотна игра, в която да споделяме по друг метод залозите на електроенергийния бранш, изключително към младежите. ” Валери Кандейлер, вицепрезидент маркетингови връзки Dacia

*Източник: wwww.dacia.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР